Китайският зодиак: Характеристики на знака на Свинята

Идната 2019-а ще мине под знака на кафявата Земна Свиня
10
Китайският зодиак: Характеристики на знака на Свинята
Снимка: istock

Свинята е последният знак от цикъла на китайския зодиак, който включва 12 зодии. Годините на Свинята са 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 3043 и т. н.

Предстоящата 2019-а година ще е под знака на кафявата Земна Свиня и се очертава като година на предизвикателства и промени. Според китайския зодиак тя ще започне на 5 февруари 2019 и ще завърши на 24 януари 2020 година.

А ето какво трябва да знаем за самия знак на Свинята, прочетете в следващите редове.

Личността на Свинята

Те могат да са много упорити и истински инати. Но в името на мира могат да отстъпят от своя инат. Свинята обича да споделя това, което има с другите, но държи да поеме инициативата и да ѝ бъде отдадено значимото като инициатор на доброто дело. Представителите на този знак са чувствени натури, енергични, убедителни, много възприемчиви. Имайте предвид, че Свинята вижда и помни всичко.

Характерно за Свинята е, че обича истината и ще се опита да погледне нещата от всичките им страни, за да бъде възможно най-обективна. Не обичат и не могат да лъжат, затова съжителството с тях е много трудно – те винаги казват това, което мислят, дори и с цената да обидят близките си. Винаги се опитват да намерят баланса в това, което трябва да направят за себе си и това, което трябва за другите. Но ако сте ги излъгали веднъж, те спират да зачитат мнението ви занапред.

Свинята е мъдър знак, умее да говори на различни теми и има много интереси. Обмисля това, което възнамерява да каже. Може да се доверите на нейното знание, тъй като тя проверява внимателно фактите, обича да се информира и да следи за всеки детайл. Но поради своята отдаденост на истината, може да бъде много критична към останалите и дори да отблъсне потенциални приятели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
Наборите от 3043 година, най-много се интересуват от тази статия. Освен това като гледам как имаме аритметична прогресия от 12 години и в следващия момент, хоп - едно хилядолетие. Вие тия години като пари за семки ги броите :D
7
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Благодаря Михаела 😁
6
3
 
4
 
! Отговори
София Запад преди 5 години
ЧЕСТИТА ПРАЗНИЧНА ГОДИНА НА ЧОРБЕТАТА ОТ МИКРЕ !!! ..... :) :) :) :) :)
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите съсипаха България.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последната от изброените години е доста близо: има-няма 1000 години до тогава.
3
0
 
5
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
А защо в статията няма проблем да напишеш сивня ,а като го написах като коментар излиза като обида.Сега Мише я ми кажи ти обиждаш ли ме като ми казваш че съм сивня.
2
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ей това вече не го знаех.Бил съм cвиня.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-важната характеристика на този знак е комунизма.