От пощата на Дядо... Мраз: Криле на феи, квартира в центъра

Не само децата пишат на руския белобрад старец
Обновена: 5 дек 2018 22:40 | 5 дек 2018 22:35,
12
От пощата на Дядо... Мраз: Криле на феи, квартира в центъра
Снимка: Дом Деда Мороза

Една трета от писмата, които тази година са били пуснати в пощата на Дядо Мраз, са били написани от възрастните, съобщиха от канцеларията на руския белобрад старец, цитирана от ТАСС.

Още по темата

"През отиващата си 2018 година до 1 декември Дядо Мраз е получил 76 453 писма, не само от Русия, но и от други страни. Това е с 4000 повече, в сравнение с миналата година", известяват от офиса на вълшебника.

Уточнява се, че една трета от пощата е била подадена от възрастни хора от различни възрастови групи, тъй като в чудеса не вярват само децата. Жените най-вече настояват за квартира в центъра на града, за пътешествие по море и постоянна работа. Желанията на мъжете предимно клонят към увеличаването на заплатата, кариерно развитие и нов автомобил.

Що се касае до послушните дечица, които очакват новогодишните си подаръци, най-желани в писмата са джаджите от ново поколение, конструктори, дронове, триизмерни писалки и по-традиционни играчки и кукли. На добра популярност се радват и спортните артикули - велосипеди, кънки, шейни, футболни топки и екипи.

Сред най-необичайните желания, които ще трябва да сбъдне тази година Дядо Мраз, са писалка-еликсир за вечен живот, криле на фея, опашка на русалка, вълшебни камъни и др.

Главната пощенска станция на руския Дядо Мраз се намира във Вологодска област в самия център на град Велики Устюг. От откриването на пощенската услуга до ден днешен са получени 3,39 милиона писма, адресирани до Веселия старец

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз си пожелавам Дядо Коледа да отърве България от прокобата на комунизма и русофилията.
7
0
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Аз като по-възрастен също чакам ,подарък от дядо Мраз.Я хубаво малцово уиски, я хубава книга, я хубава тоалетна вода ,я всичките взети заедно.Единия Дядо Мраз е дъщеря ми ,другия Дядо Мраз е съпругта ми.Също ме радва хубав пуловер или риза с вратовръзка
6
2
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Абе само аз ли чакам Снежанка да ми донесе подарък. Да ва *** в джендърите, щом чакате някакви дърти и дебели старци като дядо Мраз и дядо Коледа :)))
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кой ще пише на руски дядо Коледа? Дед Мороз is Fake. Никой да не очаква подарък от.руски Дядо Мраз!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дядо Маркс и червените джуджета подаръци ще има от сърце...
3
10
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Абе...вие ***..съвсем се побъркахте.
2
5
 
7
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Дед Мороз =Оригиналът!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце да иде да им тури данък Дядо Мраз.