Да надникнем в чувала... Коледни подаръци за колеги

Вижте няколко добри идеи, с които да ги изненадате
0
Да надникнем в чувала... Коледни подаръци за колеги
Снимка: pexels

Харесваме коледните празници, защото всичко край нас става по-красиво, а и получаваме много подаръци. Това ни напомня, че скоро наближават фирмените партита, на които ще си разменим подаръци с колегите. И тази година ще си зададем въпроса „Какво да подаря?“.

Вижте няколко добри идеи за коледен подарък, с които да изненадате колегите си.

Термо чаша за кафе или чай – Подходяща идея, ако колегата, на когото ще поднасяте изненада обича да пие кафе или чай и сте виждали да ползва такава чаша. Винаги имаме нужда от още една нова и по-красива, нали? Може да я замените и с чаша за смути или спортна бутилка, която ще му е удобна за ползване по време на спорт.

Книга – Няма да сбъркате, ако поднесете хубаво четиво на любима тематика. Тук може да разгледате няколко интересни предложения.

Тефтер – Тефтерите винаги намират приложението си, особено ако работата налага често да си водим записки, да правим планове. Въпреки модерните технологии, всеки би се зарадвал на красив тефтер.

Кубчето на Рубик – Забавно и разтоварващо! За кратките паузи по време на работния ден, за провокиране на креативността, повишаване на концентрацията, елиминиране на стреса. Вашият колега ще го оцени.

Грамота – На много места може да поръчате персонална грамота за вашия колега, която да поставите в рамка, а той да я сложи на бюрото си или у дома. Вие помислете какви са неговите положителни качества и отличете едно от тях в такава забавна грамота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари