Какво животно си, според индианския хороскоп (2 част)

Характерът на един човек се определя от различни фактори
7 дек 2018 18:32, Иванка Гъркова
7
Какво животно си, според индианския хороскоп (2 част)
Източник: Pixabay

Характерът на един човек се определя от най-различни фактори. Освен от възпитанието и средата в която живее, неговата зодия също има известно влияние.

Има хора, които бързо си пасват с непознати, докато на други им трябва доста време, за да се отпуснат. Ако си паснете с някого, попитайте го каква зодия е. Така ще добиете по-ясна представа с кои знаци имате по-голяма съвместимост.

Според древния индиански хороскоп, хората са различни животни. Едни са плахи и неуверени като зайците, а други самовлюбени и безстрашни като лъвовете.

След като ви представихме първите животни от индианския хороскоп, ето и останалите:

Сьомга (22 юли – 21 август)

Родените в този период са доста енергични, интуитивни и фокусирани в целите си. Захванат ли се с нещо, го довършват докрай. Силно мотивирани са и обичат да нахъсват и околните за работа. Понякога имат налудничави идеи, като държат всички да се съгласяват с тях и по този начин влизат в конфликти.

Сьомгата е риба и подобно на нея, хората с този знак се чувстват добре, когато „плуват в свои води“. Винаги са заобиколени от хора. В подходящата среда те са чувствителни и щедри, докато като останат самотни или са сред недоброжелатели, стават непоносими.

Мечка (22 август – 21 септември)

Практични и методични личности, на които всеки може да разчита. Присъщо за тях е, че се раздават за хората и имат огромни сърца. Същевременно са скромни и много срамежливи.

Мечките, според индианците, са търпеливи и въздържани хора, което ги прави идеални за наставници. Ако попаднат в неподходяща среда, са доста скептични, дребнави и отчаяни за живота, дори се затварят в себе си.

За останалите, вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз съм нерез
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Снимката е много хубава..масон ли си?
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката е много хубава.
2
1
 
11
 
! Отговори
ОНГЪЛА преди 5 години
Не разбирам за какво толкова всички припадат по китайски и индиански и др.маймунски хороскопи и календари. Доказано - БЪЛГАРСКИЯ календар според ЮНЕСКО е най-стария и точния, описани са и годините и животните, само че китайците и др. са ги заменили с други животни. Явно елементарната обща култура на българите вече липсва.
1
1
 
13
 
! Отговори
Ди2 преди 5 години
Що за практика е това да се преписва от други сайтове :(