Причините вече да не сте влюбени в партньора си

Връзката ви не е била базирана на солидна основа
4
Причините вече да не сте влюбени в партньора си
Снимка: Istock

Както всички хубави неща, така и любовта понякога има своя край. Невинаги е така, разбира се, но когато това се случи, причините могат да са много. Ето 10 от тях:

1. Спрели сте да общувате

Ако комуникацията ви се свежда до това да обсъдите какво да купите от магазина след работа, нещата наистина са задълбали само в битовото. Духовното ви общуване е потънало в забвение, от което трудно би могло да излезе. В такива моменти човек осъзнава, че няма и желание да се опитва да говори за друго с партньора си. С времето разбирате, че сте спрели да обичате партньора си някъде по пътя.

2. Вземате се за даденост

Лесно е да попаднеш в капана на самозабравата. Човек мисли, че щом е открил любовта, тя му принадлежи завинаги, каквото и да направи. Тази грешка е най-честата разрушителка на връзки.

3. Очакванията не биват оправдани

Да нямаш никакви очаквания е лошо. Това говори по-скоро за безразличие, ниски критерии, липса на самооценка и оценка. Но и да имаш твърде високи очаквания също не е добре, тъй като те трудно биха били оправдани. Даже да не са прекалено високи понякога се случва така, че след време се оказва, че човекът, когото си мислите, че сте обожавали, не е този, когото сте очаквали. Ценностите му не съвпадат с вашите, интересите, темите на разговор, всичко е различно от вашето разбиране за съвместен живот.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди години тъкмо бяхме тръгнали с едно гадже и на сутринта се наложи да вляза след него в тоалетната. Освен, че беше се изходил, беше пушил и цигара. Такава смрад, получих пориви за повръщане. Не че моето мирише на виолетки, но ме догнуся и приключих с него.
2
0
 
9
 
! Отговори
Стойка преди 3 месеца
Или следващия!?
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой от сайта да не е в развод, че само такива статии се пишат?