Кой знак сте според японския хороскоп? (1 част)

Ръководените от Слънцето хора са идеалисти
8 дек 2018 21:10, Иванка Гъркова
5
Кой знак сте според японския хороскоп? (1 част)
Pixabay

В края на годината всеки си прави равносметки. Едни си взимат поука от грешките, други се радват на успехите си, трети четат какво ги очаква през следващите месеци и се молят те да са по-хубави от изминалите. 

Според китайския хороскоп, 2019-а е Годината на Земната свиня. Освен него, съществуват още много други. Да вземем например японския, чрез който може да научите много неща за характера на човек. Вместо на 12, той се дели на 11 знака.
 
Вижте кой знак сте според него:
 
Костенурка (19 януари – 14 февруари)
 
Хората родени през този времеви период са трудолюбиви. Те започват всяко едно начинание с голяма отдаденост. Благодарение на огромното си търпение, разумно мислене и практичност, те с лекота постигат целите си. Въпреки че са успешни, не обичат да бъдат на ръководни позиции, а по-скоро стават за подчинени. Държат на доверието.
 
Черешов цвят (15 февруари – 20 март)
 
Те са над нещата. Гледат положително на живота. Обичат да помагат на хората, ако им поискат някаква услуга или съвет. Когато става въпрос за техните проблеми, действат предимно импулсивно. Лоша черта на родените под този знак е, че са мнителни дори към хората от семейството им. Това ги поставя в конфликтни ситуации.
 
Слънце (21 март – 28 април)
 
Големи идеалисти, които държат на честността. Държат на близките и приятелите, отговорни са и към работата си. Имат доста добре развито чувство за справедливост, не одобряват говоренето зад гърба и интригите в личния живот и офиса.
 
Бамбук (29 април – 4 юни)
 
Хората, чийто живот се ръководи от този знак, са по-тежки характери. Те лесно се адаптират към промените, защото са екстроверти. Обичат да бъдат сред хора, да имат динамичен живот, изпълнен с хубави преживявания. Имат самочувствие и затова не им пречи да са център на внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз съм знак Стоп
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм знак. Аз съм човек.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следва: коя зодия сте според хороскопа на племето от остров Сантинел и с каква гарнитура ще ви сготвят, ако отидете там.