Защо зодиите заслужават коледни подаръци?

Не можем цяла година да сме или послушни, или непослушни
8 дек 2018 12:08, Ивета Иванова
0
Защо зодиите заслужават коледни подаръци?
Снимка: Pexels

Не можем цяла година да сме или послушни, или непослушни - винаги има и от двете. Ето кои са добрите неща, които правиха зодиите през 2018 г. и причините, поради които знаците в зодиака заслужават подарък. 

Овен
 
Помагаха на хората, които обичат. Бяха като най-големите фенове, най-верните привърженици на близките си. Подкрепяха ги истински, дори ги мотивираха да опитват, да сбъдват желанията си. Овните пазиха гърбовете на роднини, приятели, партньор.
 
Телец
 
Истински късметлии сте, ако имате приятел Телец. Тази година те отново показаха колко лоялни са и колко много може да разчитате на тях. Не нарушиха обещанията си, пазиха тайните ви, бяха железни и стабилни. Не позволиха на никой приятел да затъне.
 
Близнаци
 
Нищо не може да ги спре, когато искат да развеселят близките си. Ако партито или излизането е скучно, Близнаците знаеха как да оправят нещата. Знаеха и как да успокоят наранените си приятели, как да ги накарат да оценят хубавото в живота.
 
Рак
 
Помнят дори малките детайли за близките си хора. Раците знаят точно какво сте им казали за себе си и сте им признали. Правиха много искрени комплименти и знаеха какви съвети да дадат, когато някой е тъжен или в беда. Бяха като терапевти.
 
Лъв
 
Нищо не прави Лъвовете по-щастливи от това да накарат някой да се усмихне и засмее. Тези знаци бяха много щедри и великодушни през годината. Правеха страхотни подаръци, помагаха на хора в нужда, помагаха на приятелите си да успеят, осигуряваха шансове и възможности на хората около себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари