Анхела – миската трансджендър, която иска да стане майка!?

27-годишната красавица ще участва на Мис Вселена
9 дек 2018 19:45, Иванка Гъркова
180
Анхела – миската трансджендър, която иска да стане майка!?
Instagram

Първата миска трансджендър, която ще се бори за титлата Мис Вселена, мечтае за деца.

Анхела Понсе сподели, че майчинството е много повече от това "да имаш яйчници".

27-годишната красавица е преминала през множество операции до момента, но няма да може да забременее.

Това обаче не я отказва от мечтата й да стане майка. Тя е категорична, че ще си осинови дете.

"Приютите са пълни с деца, които чакат да бъдат осиновени. Аз мога да бъда майка като всяка друга", споделя красавицата в интервю за испанската национална телевизия.

Понсе не пожела да коментира дали има приятел или ще отглежда детето си сама.

"Показвам, че транс-жените могат да бъдат каквото си поискат: учител, майка, лекар, политик и дори Мис Вселена", коментира още тя и изтъкна, че до момента много трансджендъри не са били допускани на конкурси за красота и е време тя да покаже, че и те притежават своя чар.

Понсе, която е Мис Вселена – Испания, вече е в Тайланд, където на 17 декември ще бъде финалът на престижния конкурс за красота.

"Днес беше много специален ден. Научих много за историята и културата на красивия Тайланд и бях очарована от кралския дворец", написа тя във Facebook и качи няколко снимки от прекарването си заедно с момичетата от другите страни.

Анхела започва да се определя като жена още на 3-годишна възраст. Когато е на 16, Анхела започва хормонална терапия след разрешение от родителите си, а на 24 години вече се подлага на вагинопластика.

След като премахват мъжкото ѝ достойнство, тя се облича като жена и добива по-голямо самочувствие.

Профилът на транссексуалната миска има над 36 хил. последователи от цял свят. Още нейни снимки вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** идеологията нанася непоправими щети на детската психика. Хората, подложени на интензивна *** обработка са склонни към самоубийство, а 80% от тези, при които тя е успешна или частично успешна правят ефективен опит за самоубийство. Аз съм родител и като такъв съветвам ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ да пазят децата си с цената на всичко от тази убийствена идеология!
117
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Все пак.."Защо не се популяризират нормални хора?"---Не се плаща, затова!
116
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваме скоро и транс-*** да постави нови световни рекорди при жените във вдигането на тежести, да кажем.Усещате ли колко е тъпо - жените трябва да се състезават с жени, мъжете с мъже. Иначе мъжете ще бият по всички параграфи и стигаме отново до дискриминацията на женския пол като по-слаб във всичко. А сега де - *** срещу жени? Чии права са по-силни?
115
8
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 121 А вие, другарете какви сте? НЕджендъри, демек безполови :))))
114
14
 
4
 
! Отговори
Путин преди 5 години
Ние с моя мъж Ердо също опитваме да заченем
113
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ето ти да се посмееш. На други езици може да намериш още."Аз отсега започвам да ти се смея, защото присаждането на матка на мъж е в същата категория като пътуванеточрез огъване на пространството. Докато те чакм да ми отговориш вече се запознах с материалите и от тях ми стана ясно, че това е ТЕОРИЯ в сферата на фантастиката. И бай ти Шварценегер роди на теория преди 30 години, ама днес развитие няма.
112
3
 
25
 
! Отговори
до 115 преди 5 години
Докато баламосваш хората с фантастики за мъжка матка, наясно ли си изобщо как е проектирано мъжкото тяло? В него няма предвидено място за такъв орган, няма предвидена кръвоносна система, към която да се закачи и да се захранва органа, мъжкото тяло не произвежда хормоните необходими за бременност, а мъжкият таз е прекалено тесен и непригоден да се случи раждане. Отделно, че тялото няма да разпознава органа, ще се опитв да го отхвърли, а имуносупресорите водят до голям риск от инфекция на органа.
111
2
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Човечеството се развивало ...В каква посока ?Защото има прогрес и регрес ....Все ми се струва, че не ни се е паднало да живеем във време на прогрес.
110
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Има вече присадена матка от мъртва жена (донор) на жива. Работи се по въпроса присаждането да става и на мъже"Еха, направо ме изуми- съществувало и донорство, смятай. Дай ми източник на информацията за мъжкото присаждане на матка, за да се посмея малко, а после да се посмея и на теб.
109
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНИма вече присадена матка от мъртва жена (донор) на жива. Работи се по въпроса присаждането да става и на мъже. Така че споко...
108
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Човечеството се развива и нищо чудно утре да може да си има собствено дете какво лошо има"Лошото е, че невежи индивиди като теб се умножават за сметка на мислещите. За целта е необходимо напълно да модифицираш ДНК на зрял индивид, а това е невъзможно. Лесно можеш да променяш ДНК, но не и да контролираш и насочваш процеса, камо ли да го докараш до завършен и желан резултат.
107
8
 
15
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Значи не е трансджендър, а транссексуална. Ей, не ги научихте тези термини, ама нали сега думичката *** е модерна, дай да я лепим навсякъде.
106
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tипичен испанец. Пеедарастичта му струи от него.
105
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЗА СЕГА УСПЕШНО ИМ ПРАВЯТ ВАГИ-НИ НО АКО ПОЧНАТ ДА ИМ ПРАВЯТ И МАТ-КИ РАБОТАТА СТАВА СТРАШНА!РОДИ ЛИ МЪЖ ТОВА ЩЕ ОБЕЗСМИСЛИ СТРАШНО МНОГО НЕЩА! ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА МАЙКА И ТАТКО СВЕКЪРВА И СВЕКЪР СТАВА ПЪЛНА КАША МАЗАЛО!
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не,не тия ако се бият почват да искат да се самоубиват.Най -добре първо да им бъдат изтрити спомените със различни психотропни вещества и терапии с електрошок до степен дори да забравят как се казват нито къде се намират и после постепенно да им бъдат правени курсове с обяснения за хетеросексуално поведение. Но трябва да имат и готови желаещи да правят секс с тях като хетеросексуални.Няма да се учудя ако след терапията излязат здрави и правилно ориентирани.Проблемът са финансовите ресурси.
103
5
 
8
 
! Отговори
Според мен преди 5 години
Според мен този от снимката си е травестит в превод преоблечен мъж с корона. Нищо повече.
102
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми той може да се чувства като тролейбус.Що не си закачи един пантограф на жиците и не почне да обикаля по спирките.Ще вози пасажери ще отваря врати ще му се качват отгоре ,ще му слизат... Това прави ли го истински тролейбус!? А защо не се чувства като Титаник?Да поплува гол в Атлантическият океан на 10 градуса температура и да се удари в айсберг.
101
3
 
28
 
! Отговори
Куку-руку-ку преди 5 години
Травеститът не е жена и няма да стане, дори и законът да го обяви за такава. Ама много искал да роди. Тя тая работа с искане не става. Ще си остане какъвто си е бил. Да искаш да бъдеш и да си въобразяваш, че си нещо, което не си е психично заболяване.
100
2
 
10
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Е добре де как на 3-на възраст се е определял като жена?? Така пише в статията накрая.Един здрав бой и хлаапето е щяло след това да се определя като мъж. Какъвто си се родил,такъв си оставаш за цял живот. А тоя индивид е трябвало да се явява на конкурс Мис ТрасджендЪр, а не Мис Вселета Излиза, че другите момичета са грозоотии , а той с 1млн. операции най-хубавият.
99
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива трябва да се забрани да имат деца. Детето трябва да има избора да избира истински родители, а не клоуни с ментални проблеми.