Анхела – миската трансджендър, която иска да стане майка!?

27-годишната красавица ще участва на Мис Вселена
9 дек 2018 19:45, Иванка Гъркова
180
Анхела – миската трансджендър, която иска да стане майка!?
Instagram

Първата миска трансджендър, която ще се бори за титлата Мис Вселена, мечтае за деца.

Анхела Понсе сподели, че майчинството е много повече от това "да имаш яйчници".

27-годишната красавица е преминала през множество операции до момента, но няма да може да забременее.

Това обаче не я отказва от мечтата й да стане майка. Тя е категорична, че ще си осинови дете.

"Приютите са пълни с деца, които чакат да бъдат осиновени. Аз мога да бъда майка като всяка друга", споделя красавицата в интервю за испанската национална телевизия.

Понсе не пожела да коментира дали има приятел или ще отглежда детето си сама.

"Показвам, че транс-жените могат да бъдат каквото си поискат: учител, майка, лекар, политик и дори Мис Вселена", коментира още тя и изтъкна, че до момента много трансджендъри не са били допускани на конкурси за красота и е време тя да покаже, че и те притежават своя чар.

Понсе, която е Мис Вселена – Испания, вече е в Тайланд, където на 17 декември ще бъде финалът на престижния конкурс за красота.

"Днес беше много специален ден. Научих много за историята и културата на красивия Тайланд и бях очарована от кралския дворец", написа тя във Facebook и качи няколко снимки от прекарването си заедно с момичетата от другите страни.

Анхела започва да се определя като жена още на 3-годишна възраст. Когато е на 16, Анхела започва хормонална терапия след разрешение от родителите си, а на 24 години вече се подлага на вагинопластика.

След като премахват мъжкото ѝ достойнство, тя се облича като жена и добива по-голямо самочувствие.

Профилът на транссексуалната миска има над 36 хил. последователи от цял свят. Още нейни снимки вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На ДНК ниво индивид с XY хромозоми ще се състезава срещу индивиди с ХХ хромозоми. Какво означава това- мъж ще се конкурира с жени в конкурс за женска красота. Трябва ли да разяснявам кое е сбърканото в това участие?
97
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 98Повечето от тия хора са със сериозни психични проблеми.Също така са доста нещастни и се опитват да придадат смисъл на животът си правейки това което ти наричаш модерно общество.Голяма част от тях завършват животът си в психиатрични заведения,затвори или се самоубиват.Те са болни защото в едно тяло живеят по няколко човека и доста често се борят за надмощие.
96
0
 
4
 
! Отговори
Forever преди 5 години
До 101,Ти хубаво си Наполеон,но само се моля някой да не се почувства Хитлер или Сталин,че тежко ни тогава.
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм Наполеон и искам пак да седна на френския трон. Аз така се усещам и ще съдя всеки, който не го признава или се подиграва с начина по който се самоопределям. Държавата е длъжна да ми издаде паспорт с име Наполеон Император на Франция, защото като такъв се чувствам. И да махате този музей от двореца ми, Лувъра! Кълна се нямам патологична девиация, всичко си ми е наред.
94
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми да добре си е било преди време разбирали са се с звуци и се е знаело кое е мъжко и кое е женско щот се е виждало от далече а сега компютари ***
93
2
 
8
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Човечеството така се развива,че сигурно ще дойдат времена и на хора няма да искат да приличат,по улиците ще се движат същества като от филма Стартрек.
92
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човечеството се развива и нищо чудно утре да може да си има собствено дете какво лошо има в това вие в каменната ли епоха искате да си стоите и да няма никакав прогрес типично *** уродлива работа
91
3
 
5
 
! Отговори
K преди 5 години
Кубинките са излъскани
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито е "Тя", нито е "Той", за това същество има един род, среден, "То"....
89
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е л..уд. Майка ще става!? Гн..усно същество!
88
3
 
4
 
! Отговори
93 преди 5 години
92, - кви нормални хора? тук ли? :)
87
9
 
1
 
! Отговори
нормален преди 5 години
Ако и дадат на тая да осинови дете нормалните хора ще протестират и няма да си оставят децата в домове за осиновяване вие кво си мислите че ще давате децата на нормалните на неспособни *** ли ааа
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем се осакатяваш полово хем дете да искаш да имаш. Не може да таковаш Дявола, не може хем ... до края, хем душата в рая.
85
3
 
3
 
! Отговори
аише преди 5 години
Тая па дете иска я кат имам 7 та кво тя да не мисли че много лесно се гледа дете а щом е и *** неспособна е и точка аиде
84
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дефиницията за пол се определя от това от кой отбор си по отношение на човешкото възпроизводство. Да си цепиш инструмента и да го обръщаш навътре за да заприлича на женски орган и да се тъпчеш с хормони до края на живота си е умишлено самоосакатяване, което те изключва от полово определение. Колкото и да се стараеш да имитираш жена, никога няма да си жена, никога няма можеш да дадеш живот. Не можеш да се бориш със собствените си хромозоми.
83
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само яйчници не стигат, но без яйчници не става
82
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Пишещите злобни коментари тайно са от същата категория. Няма друго обяснение за омразата им."Е нали либерланите мекотели като тебе същевременно го определят като омраза към различните? Я вземете първо да си оправите опорките и тогава структурирайте мнение.
81
1
 
8
 
! Отговори
Понеже преди 5 години
НПО активистите скачате като Матросов на амбразурата, за да браните себеподобните си, ала правописът ви е като на жителите на "Столипиново", и това разваля всичко!
80
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В българия това е единственото хубаво нещо че не дава най елементарните човешки права на джендърите
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В българия такива нямат най елементарните човешки права да имат семеиство и деца