Кой знак сте според японския хороскоп? (2 част)

Императорите са хора с приключенски дух. Убедете се!
9 дек 2018 22:40, Иванка Гъркова
10
Кой знак сте според японския хороскоп? (2 част)
Снимка: Pixabay
В края на годината всеки си прави равносметки. Едни си взимат поука от грешките, други се радват на успехите си, трети четат какво ги очаква през следващите месеци и се молят те да са по-хубави от изминалите.
 
Според китайския хороскоп, 2019-а е Годината на Земната свиня. Освен него, съществуват още много други. Да вземем например японския, чрез който може да научите много неща за характера на човек. Вместо на 12, той се дели на 11 знака.
 
След като ви представихме първите пет знака от японския хороскоп, ето и останалите.
 
Лотос (7 юли – 1 август)
 
Родените под знака на нежното цвете са доста чувствителни. Те вечно се лутат между импулсивното и рационалното. При тях разумът и емоциите винаги се противопоставят. Докато се усмихват и говорят положително за живота, в друг момент може да ги видите да се оплакват. Въпреки това тези хора умеят да се наслаждават на живота.
 
Мост (2 август – 27 август)
 
Те са доста емпатични. Винаги са готови да помогнат на хора в нужда, дори понякога поставят благополучието на другите преди своето. Умеят да общуват с непознати и да изслушват техните проблеми. Имат афинитет към изкуството, затова и вкусът им е изтънчен.
 
Градина (28 август – 10 октомври)
 
Подразбира се, че те обичат растенията и домашния уют. Предпочитат да прекарват свободното си време вкъщи, отколкото навън. Характерно за родените през този период е, че са тактични. Те не обичат да се натрапват на хората със своите проблеми.
 
Император (11 октомври – 15 ноември)
 
Хора с приключенски дух, които не могат да бъдат поставени в конкретни граници. Те са целеустремени и благодарение на войнствения си дух печелят повечето битки в живота. За това им помага и техният егоизъм.
 

10
Още по темата: Китайзодиизодиак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз съм зодия водомер.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как ги съчиняват тия невероятно щуротии!
5
0
 
5
 
! Отговори
Виц преди 3 месеца
Здравейте :
-аз съм Батман,
-а аз съм Мусолини,
-а аз съм човекът Паяк
-здравейте , заповядайте , седнете- казал човекът ПСИХИАТЪР!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Императрицатааа.
3
3
 
0
 
! Отговори
Божият промисъл преди 3 месеца
в контрол от Бог,когато вярата,ежедневието е подчинено на Кръстта на Голгота,носим кръстта си всеки ден,извън Кръстта не е интересно,в Кръстта на Голгота е цялата вечност,от века до века,всичко е погълнато на Кръстта на Голгота,целият ни живот е свързан с Жертвата на Кръстта,живеем чрез този Кръст и Бог е в нашият живот чрез вярата в Изкупителното дело на Бога на Кръстта на Голгота,всичко оставяме на Кръстта на Голгота всеки ден
2
1
 
1
 
! Отговори
Знаците на времената преди 3 месеца
будни за истинска мъдрост и разум,да се събудим и да ни осветли Христос,друг бог няма
1
1
 
1
 
! Отговори
Добронамерен Знак преди 3 месеца
тези си ги разправяйте в Япония аман от сектантство