Зодиите, които впечатляват от пръв поглед! Кои са те?

Често се казва: Първото впечатление, което създавате, е най-важното
9 дек 2018 11:37, Ивета Иванова
13
Зодиите, които впечатляват от пръв поглед! Кои са те?
Снимка: Pexels

Често се казва, че първото впечатление, което създавате, е най-важно, за да създадете добро мнение за себе си.

Ясно е, че не можеш да опознаеш човек в рамките на една среща или кратко виждане и не трябва да се съди само по това.

Но ето и кои са зодиите, които успяват да впечатлят околните поне първоначално. 

Лъв
 
Лъвовете искат винаги да се представят добре. Затова се обличат стилно всеки път, усмихват се постоянно, отзивчиви са. Приятелски настроени са и са приказливи, но важното е, че не говорят само за себе си, а се интересуват и от вас. Не правят нещо ексцентрично или странно, с което да изпъкнат в тълпата, просто хората веднага ги запомнят. Обичат да ходят на партита и там винаги блестят и очароват другите.
 
Овен
 
Те са жизнени, пъргави, ентусиазирани и сякаш заразяват с тази енергия другите. Овните използват много езика на тялото, което прави разговорът по-оживен и запомнящ се, жестовете понякога говорят по-добре от думите. Гледат да не са много саркастични, за да не обидят човека до тях, което прави добро впечатление. Отворени са към света, позитивни и мили са, с което печелят околните.
 
Стрелец
 
Вълнуват се, когато се запознават с нов човек. И това не е фалшиво вълнение, просто от любезност. Наистина им е хубаво, когато срещат нови хора и започват да ги опознават. Имат добър инстинкт и знаят как да се държат и какво е най-подходящо да казват, дори пред хора, които още не познават добре. Спокойни и приятни са, а и са много добри слушатели. Интересно им е да чуят вашите истории и няма да ви прекъсват.
 

13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Овните са шумни,натрапчиви и обсебващи.Да не ти са в къщата.За лъвовете е горе -долу вярно без последното че обичат да ходят по партита.
12
7
 
2
 
! Отговори
,,мантри,, пфу преди 3 месеца
никой не се интересува от врачки,астролози,баячки шарлатани
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пу-пу по една стрелкиня да ви се падне. Огън жена.
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голяма драма с тези зодии. Втълпи си някой, че хората от някоя зодия били еди какви си и толкоз. А това, че влиаят среда, образование, статус и мироглед на никой не му пука. Мен една се опитваше да ме убеди, че понеже съм бил лъв съм си сменял партньорките като носни кърпички. Ходи й обяснявай, че от дест години живея с една жена.
9
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лъвиците висят по магазините и са супер суетни и повърхностни. За тях и Везните външния вид е най-важен. Най-атрактивни са Овните, защото не ги е грижа какво мислят другите за тях. Просто излъчват сила и като магнит привличат дори без да го искат.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 7

То вземи отвори една книга и прочети защо астрологията е пълна боза и псевдо наука с която са баламосвали хората в миналото.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз съм жена Везни. За мен най-атрактивни са представителите на зодия Овен.
6
2
 
3
 
! Отговори
Прав е 2 преди 3 месеца
И аз съм лъв и въобще не вися по магазините. Излизам като всичко хора на заведения, но не като нялаква самоцел. Тула все едно и също всеки път "лъскави и център на внимание". Пълни глупости.
5
3
 
10
 
! Отговори
Стефам д-р Чолаков преди 3 месеца
Да, номер 2 - пълни глупости са. И аз съм лъв - "Обичат да ходят на партита и там винаги блестят и очароват другите" -- да, ама не. Повръща ми се както от партита, така и от "другите", които се предполага да очаровам там. Бляк.Обаче "астроложките" едва ли ще се предадат - то не са асценденти заради които предполагаемо не обичам партитата, то не са позиции на планетите които са ме разочаровали от партита, то не са фазите на луната .... пълни глупости и помия !
4
4
 
14
 
! Отговори
Страшен Скорпион преди 3 месеца
И така: от общо 12 зодии половината правят впечатление от пръв поглед. Останалите сигурно впечатляват от втори поглед! Това трябва да е глобално изследване с резултат, от който зависи развитието на човечеството !63055
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Обичали да ходят на партита.... оффф това пък не мога го понасям.
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пълни глупости... аз съм лъв и мога да ходя с едни и същи дрехи всеки ден дори не обичам да ходя си купувам нови много често.

До кога ще пълните главите на наивните хора с глупости ?
1
13
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 3 месеца
За мен, Близнака (мъж) най-атрактивни са Овните и Рибите (жени)