Маг Зайн – магията да сънуваш заглавията на вестниците. Как го прави?

Той е едно необикновено момче, за което нищо не остава скрито
Обновена: 10 дек 2018 12:04 | 10 дек 2018 12:00,
25

Снимка: Флагман

"За да накараш хората да повярват, че законите на физиката не важат в света на магията, ти трябва много, много физика. Магията е изкуството на трансформациите. Използвайки знанията от тях, ти ги използваш, за да огънеш техните закони"

Той е едно необикновено момче, за което нищо не остава скрито. Това е така, защото Йордан Янев владее магията, чете мисли и дори успява да предвиди бъдещето. В света на магиите Йордан е познат като Зайн – псевдоним, който идеално пасва на неговата персона.

Магьосникът нашумя особено много през последните дни, когато стана ясно, че Зайн е предвидил вестникарските заглавия месец преди изданията да бъдат дадени в печатниците. Експериментът на илюзиониста е нещо невиждано в България досега, а всичко започва с един съвсем истински сън.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Йордан Янев – Зайн разказва, че една нощ просто е сънувал как ще изглеждат заглавните страници на някои вестници на българския пазар. Нарисувал ги на листи и ги сложил в бял плик. Пликът поверил на радиоводещ от радио Фреш, който зорко пазил предсказанието на Зайн в продължение на месец. 30 дни по-късно – на 1 октомври, в същото радиостудио журналистът отворил белият плик и останал слисан.

С приблизителна точност младият магьосник е успял да предскаже как ще изглеждат не само заглавните страници на изданията, но и някои от останалите страници във вестниците.

Освен че вижда в бъдещето младият Зайн успешно чете и мислите на останалите – нещо, което впечатлява най-силно европейската публика. Азиатците пък се вълнували от ловкостта на ръцете и триковете с карти, разказа още Йордан.

Как го прави? Зайн така и не разкри къде се крие ключът, защото един магьосник никога не бива да издава тайните си. За себе си, обаче, разказа, че е човек на изкуството. Затова се старае да вплита различните му нюанси в своя собствен свят – този на магията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Блей на уроците по физика и химия и ще живееш във фантастичен свят на магии и странни явления.":)))))))) Жесток!!!!!! :)))))))))))
17
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Тоя няма ли да го детронират от Господарите, лесна мишена е.
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Блей на уроците по физика и химия и ще живееш във фантастичен свят на магии и странни явления.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този магьосник, фокусник или медиум е? Защото не може да е всичко в едно, а статията е като манджа с грозде.
14
0
 
10
 
! Отговори
ЗАЩО преди 5 години
Ми изтрихте мнението, когато уж имам право на свобода на словото? Какво лошо казах като се опитах да открехна хората колко неграмотен е младежът? И не мога да разбера, какво лошо има в това, когато говорим за етнос. В България има много народности, етноси, вероизповедания. Нямаме право да говорим за тях ли? Застъпих за малко на кого се е метнал този млад неграмотен мошенник и ае, делийт на коментара. Сигурно ви е платено за статията.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз сънувам на комшийката гащите зашото ги простира пред очите ми.
12
0
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Да е живо и здраво момчето-манипулатор.Самият животът е...илюзия и който се събуди от нея и види...реалноста,ще иска пак да се...потопи,но рядко пак се отдава.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той британеца, Стивън Фрейм (Динамото), много неща показа в сериалите - левитация, ходене по вода, минаване през стъкло. Любимият ми номер е пъхането на телефона в бутилка и замразяването на шадравана.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя номер съм го виждал 1:1 по телевизията, мисля че беше някакъв британски илюзионист. Не знам точно как го правят, но със сигурност не ги сънуват нещата.
9
2
 
22
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 години
Цветанов, вземай го на работа тоя. Ще гадае резултатите от изборите, а ти ще ги подправяш още преди да са се провели.
8
18
 
8
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Защо се поместват такива несериозни статии не РАЗБИРАМ. Защо не се дискутират по важни неща като Евро - Председателството например. Такова успешно председателство благодарние на Герб, Професионализма на Госпожа Лиляна Павлова и Генерал Борисов.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Група британски учени е много заинтересувана от това.
6
4
 
7
 
! Отговори
ЦЦ преди 5 години
Fake
5
1
 
32
 
! Отговори
Мистър Магистър преди 5 години
много лесно се прави....пликът се подменя в последния моментзатова го слага в плик....защото ако е видимо месец преди това, няма как да стане
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя защо си губи времето да събира парите на хората по фокуснически представления. Да вземе да предвижда не заглавия от утрешните вестниците, а числата от тото, които пак там ги пише.
3
1
 
23
 
! Отговори
Йеп преди 5 години
Утрешен вестник се казваше сериалът. Само че не ги сънуваше, а ми ги получаваше ден по-рано и винаги имаше една котка, която се навърташе около тях :D
2
1
 
14
 
! Отговори
До Бирено мече преди 5 години
Да имаше такъв сериал, казваше се Утрешен вестник.
1
0
 
15
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
До Бирено мечеДа, казваше се "Утрешен вестник" и един риж уличен котарак се появяваше точно преди героя да открие утрешния вестник :-)