В търсене на емоция или провокация? Голота на Хеопсовата пирамида

В Египет са възмутени от "наглото нарушване" на морала
10 дек 2018 08:50,
41

Докъде стига стремежът за последователи в социалните мрежи? Двойка се снима гола на Хеопсовата пирамида в Египет, а кадрите предизвикаха истинско възмущение.

Кадрите, разбира се, предизвикаха истински гняв в Египет. Изкачването по пирамидите е забранено и се наказва по закон, пише Bulgaria ON AIR.

Властите в страната са започнали разследване по случая.

Министърът на антиките на Египет описа действията на чужденците като "нагло нарушаване на обществения морал".

Смята се, че видеото е дело на датския фотограф Андреас Хвид. Той е известен със своите фотографии на различни световни забележителности, на които често се появяват голи хора.

Който и да е отговорен за провокативната фотосесия обаче, явно не е наясно, че Пирамидата на Хеопс е последният добре запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
изгледах клипа... преди 5 години
...мацката е расов екземпляр. Не се споменава произход.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦиниЗлобните ти писания са ясен индикатор за ограничена и тесногръда личност. Създават психопрофил на човек, който няма как да вирее в културни и академични среди. Вероятно в Германия си по-ниско в социалната стълбица от бежанец и затова си изливаш гнева в интернет с расизъм. В анонимен форум всеки може да се изкара преуспял, така че си спести труда - злобата и гаменските ти разсъждения издават всичко. Никой нормален човек няма да оправдае сeкс пред паметника Левски (например).
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦиниАми гастербайтер си. Емигрантче което иска да е немец, но в очите на истинските немци ще си остане завинаги тъмен балкански сyбект.Колкото до паметника, елементарното възпитание и култура изискват уважение към един от най-старите паметници в човешката история. Тук не става въпрос за ислям или за християнство, а за възпитание. Римляните преди 2000 години са се маели на величието на голямата пирамида в Гиза и са показвали уважение. Нищо не оправдава прoстотията.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам и пред мавзолея на Ленин да го направят.
21
2
 
5
 
! Отговори
Древниот народ преди 5 години
Преди 4500 години, кога древните македнци са строили пирамидата, колко секс е имало там ... колко македонски девойчета са изгубили девствеността си на тези камъни. Голяма работа че сега пак некои са се разголили там.
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е исляма бе гастарбайтерче, законът преследва всякакви такива безмозъчни индивиди. В Япония ислямът ли глоби онези вандали дето надраскаха Локо София? В България ислямът ли глоби студентите то което дращеше по паметника? Това, че ти можеш да дращиш и пиксел безнаказано по стените на подлезите у Франкфурт не е свобода, просто опиканият подлез не е културна ценност.
19
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашият Господ Бог е казал да нямаме друг Бог освен него, както и да унищожаваме всякакви езически символи, идоли и тотеми. Пирамидите не са християнски и следователно по всякакъв начин трябва да бъдат поругавани. Всеки истински християнин трябва да спазва повелите Му
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Християнското варварство е безгранично. За християнина е важно селфито, а това, че руши някаква историческа и културна ценност няма значение. Важното е да се щракне на върха и по възможност да си покаже голотиите.
17
3
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Коментар 19 няма нищо общо с исляма. Човекът просто казва, че хората изпростяват, не без помощта на "фейса" и чроизводните му.
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
E sega му гледах фейсбука на тоя. Хиляди араби му пишат да им прати порно филмчето с приятелката му да си го гледат вкъщи тайничко . Сигурно ще го показват и на жените си.Как во му се възмущават като всички искат да направят това с готина мадама на върха на пирамидите?
15
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж 21-ви век, уж високи технологии...Поколението, израстващо със социалните мрежи използва интернет само за да покаже, колко безгранична е човешката глупост. Печалното е, че такива "герои" биват насърчавани от хиляди и милиони поддръжници, които не виждат нищо нередно в такива изпълнения. С такива подрастващи- нищо добро не ни чака.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименаз мисля че хора не запознати с живота в Близкия Изток да се въздържат от коментарии защото излагат на показ своето невежество и стават за майтам.... Визирам 6
13
5
 
10
 
! Отговори
vlady преди 5 години
100 удара със стерилна палка на голо за всеки от двамата за оскверняване на архитектурен паметник.
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пирамидите са създадени преди хилядолетия от напреднали цивилизации, чието ниво многократно е превъзхождало днешното човечество, и нямат нищо общо с Исляма. Исляма е най-младата религия, нещо като подобрение и ъпгерйд на Християнсвото и е на малко повече от хилядолетие.
11
6
 
8
 
! Отговори
Хе-хе преди 5 години
Прекрасен начин да уважиш културата на древните египтяни. Това Нефертити, Клеопатра, Анук су Намун, хареми, женили са се за роднини владетелите. Че там си е било ссекс и ужас.
10
2
 
7
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Каквито и снимки да правят датчаните. Не могат да ни минат по брой на снимки и кадри от "пирамиди и фараони ". Имаме си бардаци,песни, криминалета и сюжети за години напред.
9
3
 
7
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Точно в тая държава вероятно имат някой /па било и старичък/ закон за подобни прояви.Закона със сигурност ще е свързан с изпълнение на ''МЪГДАНА''.Така тия двамата ще станат още по-известни и ще имат още повече последователи................
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дания е първа в света по ракови заболявания.
7
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Япония наши написаха Локо на паметника на жертвите на атомните бомби, но япанците показаха "формат" , и не осъдиха българските вандалчета..алахогъзните от друга страна - сигурно още имат присъди от - 100 пръчки на голо!
6
12
 
9
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 5 години
Ceкc на върха на Хеопсовата пирамида! Това е най-страхотната идея, която съм чувал. Само като си помисля и се възбyждaм. Блазе им на младите.