4 зодии, които вечно са в спор. Кои са тези знаци?

Телците – в двете крайности, караниците – хоби на Овните
Обновена: 11 дек 2018 15:52 | 11 дек 2018 15:15, Ивета Иванова
6
4 зодии, които вечно са в спор. Кои са тези знаци?
Снимка: Pexels

Някои зодии не могат да устоят на вдигането на конфликти и скандали, ядосват се на малки неща и започват да се карат и да спорят разгорещено при всеки удобен случай. Рядко приемат и изслушват докрай чуждото мнение и стават агресивни, когато не са съгласни с нещо, дори другият човек да не ги е обидил. Ето кои са тези знаци. 

Овен
 
Обичат да спорят и да се карат с хората - това им е в природата. Казват мнението си, но не усещат, че понякога го правят грубо, агресивно и дори могат да обидят околните. Хубавото е, че винаги са искрени и изразяват това, което мислят, но не усещат, че това не трябва непременно да се превръща в някакъв конфликт. Самите те не възнамеряват да започнат да се карат с някого, но винаги се стига до там. Бързо избухват и когато са ядосани, продължават да спорят и за други неща, а не само за темата, която първоначално са подхванали. Страстни са и така изразяват себе си и емоциите си
 
Телец
 
Телците имат само две настроения - или са спокойни и пасивни и нищо не може да ги трогне, или са заредени с енергия, готови да спорят и да се разгневят истински. При тях няма средно положение. Често се палят, когато говорят за нещо, което истински ги интересува и за което искат да се погрижат. Ще бъдат много спокойни и уравновесени, докато не ги провокирате по някакъв начин. Ако Телецът спори с вас разпалено и е агресивен, това е, защото наистина сте го предизвикали и ядосали и не е могъл да търпи повече. Просто ви отвръща. Ако се кара за нещо, което му е много скъпо или което иска да защити, може да спори вечно.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Овен присъства във всяка класация, това не е нормално.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам чувството, че за всичко се пишат винаги едни и същи 3-4 зодии....
2
3
 
12
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 5 години
днес.бг може да се прекръсти на врачка.бг - по цял ден само статии за зодии качват.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За българите това не важи, те винаги са в спор.