Експеримент: Самотни и стари... 4-годишни и игриви

Историята на 87-годишния Кен и подскачащата Лили
11 дек 2018 13:00, Нели Христова
19

Бен и малката Лили стават неразделни

87-годишният Кен стои пред телевизора и гледа щастливите лица на съпругата и децата му. Годината е 1964, сутринта на Коледа. Двете дъщери на Кен отварят подаръци, а Барбара или "Барби", любовта на живота му отново е успяла да организира перфектния празник. Двамата се запознават, когато са на 13 години и остават заедно докато... Барби не си отива от този свят. А заедно с нея, умира и Коледата.

Кен отказва да празнува дори и с децата си. В продължение на пет години, най-светлият празник за по-голямата част от света, носи само тъга на възрастният мъж от Великобритания. Докато един ден не решава, че ще се включи в риалити предаване, което променя живота му. Шоуто изпраща четиригодишни деца в старчески дом и проследява какво ще се стане след това.

А на Кен се случва най-неочакваното нещо – животът за него отново става забавен. Вдовецът решава да прекрати своето изолиране от света, а неговият партньор в това е четиригодишната Лили.

Първоначално, младата дама се държи малко заповеднически. Типично по детски настоява да замени зеленчуците си за чипса на Кен, но с течение на времето, двамата стават неразделни.

А тази Коледа е първата от много време насам, в която празничния дух се е върнал обратно при възрастния мъж. Той обикаля объркано коридорите на огромен магазин за детски играчки и се чуди, какво да купи на малката Лили и нейните приятели.

В специално коледно издание на риалитито, възрастните хора отново се срещат с новите си другари. Малките дечица търчат и се смеят, замерят се с пайове, а дядовците си слагат маски на мечета и панди, за да ги забавляван.

"Трябва да си призная, от векове не съм се чувствал толкова щастлив", казва Бен.

Това, което започва като "социален експеримент" за "Канал 4", се превръща в истинско щастие за старците.

Цяла армия от експерти и купища експерименти имат за цел да докажат твърдението, че ако детските градини и старческите домове се обединят, ползата ще е за всички. Възрастните ще са по-активни и ще се чувстват по-живи, а децата – по-възпитани.

Само широката усмивка на Кен е показателна, че експериментът е успешен. А освен приятелството на малката Лили, той става приятел и с още едно семейство, което решава да участва в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европейски ценности .
14
0
 
0
 
! Отговори
До бай Х преди 5 години
И ти ли ?-Още един ментално увреден.Само извратено мислене ли има в тия голобради тикви бе?Няма ли нормални хора между вас? Как ще ставате родители с тия болни мозъци.?Може ли само извратености да ви се привиждат.Ако е далГоспод и вие ще станете дядовци.Или и ние старите ако обобщим-няма да доживеете до старост от наркотиците с които всички се друсате яко.То може би това ви е увредило?Аман от издухани наркомани.!!!
13
3
 
0
 
! Отговори
бай Х преди 5 години
а какво става с родителите на тези деца кои родител ще се съгласи на това . или тези са от норвежките деца дето държавата се грижила много добре за тяхпедо.филски истории добре че сме гладни, боси и голи, че така сетивата са изострени на максимум и усещаме заплахата
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусно е разни съсухрени сенилни дъртаци да опипват малки момиченца.Това си е откровена пер верзия.
11
3
 
8
 
! Отговори
До 12-Нормален преди 5 години
Наборе ,днешното наше поколение е увредено и то доста.Във всяко ЧОВЕШКО ДЕЛО,те търсят провокацията и злото.Как да го вземеш на работа такъв,или да му повериш отговорна и добре платена дейност.Те не стават и за това само плюят оставайки си аутсайдери -неудачници с претенции.Хубавото е че на света не му пука за тях,но когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.А има и свестни,,деца",но те не висят по цял ден пред компа,а се борят за бъдещето си.И ще просперират.А тези...
10
3
 
4
 
! Отговори
нормален преди 5 години
Като ви чета ,,умните" писания виждам че в голямата си част сте от 80% на Иво Христов и че това не е обида а реалност.Без мозъчно поколение което си мисли че цял живот ще е на двайсет,Или пък смятат на 35 да се самоубият !?!? Наистина ли толкова примитивизъм властва в България.Ако тези старци и тези преди тях имаха вашият мозък още щяхте да сте в пещерите и да пишете с въглен.Само нихилизъм ли има във вашите души бе мушмороци пъпчиви.Точно вие ще станете досадни,безпринципни старци.
9
7
 
5
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Каква е тая перверзия дето ни я представяте? Джендърски извращения, няма ли кой да контролира подобна гавра с малките деца. Но то в тази извратена Европа вече това са модерните ценности, преди са го правели на тъмно и скришно място, сега го показват по телевизията и хората им се радват.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 млрд хора по света нямат достъп до канализация (познайте в коя страна са най-много), вие с кво ни занимавате.
7
4
 
4
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
До sakiМи да е учила па таа, да не е одила на чалга и по кафетата.
6
7
 
13
 
! Отговори
saki преди 5 години
Всичко е толкова хубаво. Дядото си е поживял доволно. Вече е щастлив, детето и то,продуцентите също, англичаните гледат предаването просълзени......но....не дават как българската гледачка,потънала в кредити,далече от семейството си стои в тоалетната и п**ръща след като му е сменила памперса на тъжния английски дедо.Важното е тия да живят по 100 години и да са щастливи,за сметка на останалия свят.
5
4
 
7
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Дъртаците са по неориентирани и така малките ще могат да се учат да джобят дъртаците овреме. Портфейли, бижута, квот доди.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ги е срам, капиталистите пак експлоатират детски труд на невръстни деца.
3
9
 
6
 
! Отговори
evropedophile преди 5 години
Нещо много, ама ксазвам ви много смърди от тази информация. Защо всичките обитатели на старчески домове са все мъже в тази статия? Реалити шоу "Pedophiles R us"
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този дядо няма ли си правнуци, та се занимава с чуждите деца.И какво ще стане ако някой старец умре докато се забавлява с децата.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не,че нещо, но все пак : кен или бен ? иначе е същото като - да,бе, но не е киркор,а гарабед, и не с кола, а с мотоциклет, и не по пътя за варна, а за софия.