Кои са най-нежеланите коледни подаръци?

Не подарявайте ключодържатели, химикалки...
11 дек 2018 07:30, Михаела Лазарова
9
Кои са най-нежеланите коледни подаръци?
Снимка: pexels

Има нещо наистина вълнуващо, когато наближи Коледа. Всеки тръпне в очакване не само на вълшебното коледно настроение, неспиращото ухание на вкусни празнични ястия, но и на получаването на подаръци – една от най-забавните традиции, които даже порасналите вече деца очакват с нетърпение.

Има един разочароващ момент обаче – когато получим коледен подарък, който не желаем. Цялото вълнение отива по дяволите, настроението рязко се снижава, а понякога дори е трудно да маскираме недоволството си, така че да не обидим човека, който ни го подарява.

За да се предпазите от подобни празнични катастрофи, вижте кои са едни от най-нежеланите подаръци за Коледа, за да не си губите времето да ги купувате.

Химикалка

Химикалката се използва все за суховати неща като подписване на документи, адресиране на писма, плащане на сметки. Нима искате подаръкът ви да изпълнява подобни злободневни задачи, вместо да остави ярка следа в сърцето на човека, за когото е предназначен? Помислете отново. Надали е толкова трудно да измислите с какво истински да го зарадвате и тук не става дума задължително за скъпи подаръци, а за нещо наистина от сърце.

Ароматни свещи

Ароматните свещи също са в списъка с очакваните, но нежелани подаръци, на които никой не би се зарадвал. Подарете свещи само в случай че искате просто да отбиете номера. Пък и ако ароматите не допаднат на човека, ефектът ще е нулев.

Чаша

Един от най-тривиалните подаръци е коледната чаша. Спестете си парите за подобни до болка омръзнали подаръци, които ще събират прах в нечий шкаф.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуловер с коледни шарки.... еми назнам за БГ ама навънка всеки 2ри носи и бих се радвал на един такъв за коледа ;)
6
0
 
5
 
! Отговори
ХА преди 5 години
А защо забравихте тенджерите и ***...Всяка година едни и същи тъпо тии четем
5
1
 
3
 
! Отговори
2 преди 5 години
И да ми слагате минуси - така е. В западните църкви редом с Николаус идва образ спътник , който е лош персонаж, вариант на дявола. Наричат го различно, например Кнехт Рупрехт. Снежанка е източен образ. Ние имаме нужда от доброта и красота и не приемаме жестокостта на Запада.
4
0
 
12
 
! Отговори
DKRV преди 5 години
Нови и увеличени сметки за ток, вода, газ и всичко останало.Честита Коледа и весела Нова година, ако не са ви спрели тока!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секси дамски найлонови чорапки за Коледа - нека е Снежанка :) а що се касае до химикалката нека е Дюпон ;)
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В българската традиция на Коледа не се подаряват подаръци. И в християнската традиция на Рождество не се подаряват подаръци. С подаръци се обсипват децата според еврейската традиция на Ханука. В западните църкви на Никулден само на децата се дават лакомства. И то не на всички. Непослушните ги очаква бой с тънки пръчки.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еее недейте така.Какво ще кажете за чорапи или шал или дреха коята никой няма да носи.