Достижение на руските гении. Робот се оказа... мъж в костюм!?

Държавна телевизия го излъчи като пример за иновации
13 дек 2018 22:00,
280

Високотехнологичен робот, представен на откриването на научен форум в Ярославъл, излъчено по руска телевизия, се оказа мъж в специален костюм, съобщи Асошиейтед прес.

Организаторите на форума използваха "робота Борис", за да разведрят аудиторията. Той демонстрира танцувалните си умения и каза няколко реплики.

Снимачният екип на руска държавна телевизия го помисли за истински и излъчи кадрите като пример за руските технологични постижения.

Интернет потребителите обаче забелязаха липсата на сензори, характерните за човек движения и други несъответствия. Руският уебсайт TJournal изброи въпросите за работата на робота: Къде бяха външните сензори на Борис? Защо роботът прави толкова много "ненужни движения", докато танцува? И защо роботът изглеждаше като човек, който би се вписал перфектно вътре в него?

По-късно снимките на "робота", публикувани в социалните медии, показаха много видимото деколте на лицето в костюма.

Така стана ясно, че Борис всъщност е човек, облечен в костюм, който се продава в магазините под името "Альоша" за равностойността на 3800 щатски долара. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
98
27
 
9
 
! Отговори
да преди 5 години
толкова е зле руския гений,че страхливата американска армия подава молби за напускане от страх в Черно море :-):-):-):-):-)ако не са работещите в САЩ руснаци, китайци и индийци като интелект краварите не могат и гайка да произведат, защото са най-тъпия народ в световната история:-)а за робо-костюм ..айде сега..ония насред кино студио заснеха кацането на Луната..вие тук за един робот:-):-):-)
97
10
 
29
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Цялата колхозническа работа е такава - една голяма бутафория, фалш и лъжи. Алкаш каже ли ти "добър ден", гледай къде е Слънцето. Гарантирано ще те е излъгал. Ей така, за спорта. После Путеka чуди що никъде в Цивилизацията не му вярват. Той си хортува само с диктатори лъжци като него - Ердо, Кил Грух, Мъдурко...май други няма :)
96
3
 
20
 
! Отговори
Петров и Боширов преди 5 години
Владимир Владимирович, те и шпионите ви като робота - пълни ментета! Пък ако погледнете по-нашироко с вашия философски ум, комай цялата ви държава и тя едно голяяяямо менте! В Солзбъри до катедралата вече опънаха шапитото на цирк с вашето име. Предвиден е и специален номер с мечока Медведев.
95
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е НАСА да закупи 20-30 руски робота от Русия заедно с пълнежа от вътре и да ги прати на Марс ще свършат много по-добра работа от американските сонди дето сега се мъчат да сондират марсианския грунд на 5 метра дълбочина. Руските роботи от клас "Борис" само с помоща на крива лопата могат да изкопаят 15-20 метрови дупки по повърността на Марс и да проучат за наличието на живот в изкопания материал.
94
18
 
5
 
! Отговори
ко речи ? преди 5 години
До Анонимен 155A как се държи властта в " демократичните " западни държави ???С много бой , арести преди да са започнали демонстрациите , изкарване на военна техника по улицата , водни оръдия А в САЩ дори не можеш да си помислиш да демонстрираш - бой до спукване те чака , и арести ПС - те там държавите са също диктаторски , едни такива огроооооооомни корпорации определят всичко , и не можеш да кихнеш
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пехотинецГосподин пеходинец, подсетихте ме с лосиона за вана, че началника на Русия Путин тази седмица е издал указ с който лосиона за вана Бояришник ще има акциз и ще се продава на цената на водката от магазина. Виждате как добрия вожд мисли за здравето на поданиците си и денонощно ги обгрижва с нежни грижи.
92
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !"Е, как тогава произвеждат собствено оръжие, което превъзхожда дори американското ?"Е пък много просто както произвеждат фалшиви роботи които превъзхождат американските.
91
19
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
И какво внушава тая статия ?Внушава, че руснаците не са високотехнологична нация.Е, как тогава произвеждат собствено оръжие, което превъзхожда дори американското ?
90
4
 
17
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Ами то всичко в Рашката е фалш. От танка Армата до 5 литровата туба Лосион за вана. Диктатора може също да се окаже фалшив и всъщност да не е мъж а мамаша на име Наташа.
89
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия се гордее само с такива ненужни на никого неща. Под прозорците на кабинета на Путин в Кремъл има два уникални паметника на руските фейк изобретения. Едното е Цар Пушка оръдие с което никога не е стреляно с 3 гюлета до него и Цар Калаколь Камбана която никога не е звъняла защото се е спукала още при отливането. Сега с гордост могат да сложат и костюма на фалшивия робот и да го кръстят Цар Робот който никога не е бил робот.
88
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки нормален човек през 2018 знае , как се държи властта в диктаторски държави. Лъжа лъжа и пак лъжа. Светло бъдеще ...Много светло бъдеще ...остаряваш и умираш на тъмно гол и беден.
87
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българин"Идеална храна за анти руските ***..."Жал ми е за вас русофилите, че от ден на ден оставате със все по-малко храна. Абе направо си гладувате та затова се налага господарите да ви хранят с фейк новини като този фалшив робот за да изпитвате гордост че сте слуги на такъв народ като руския и такава държава като Русия.
86
15
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Идеална храна за анти руските ***...
85
8
 
13
 
! Отговори
Sata NATO преди 5 години
Хаха!Русиянците са нация от жалки ***. Преди две години показаха военен робот, който управляваше уазка 469... Беше абсолютно същата излагация :)))) Thanks God Im not russian!
84
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я да видим какво се случи около Рашка задната прашка тази седмица.1. Руски банди направиха погром в Париж2. Конгреса на САЩ задължи Тръмп да направи всичко необходимо за спиране строителството на СП23. Вселенския патриарх определи 6.1.2019 за дата на която Украйна ще получи Томос за независима патриаршия (Руска империо гутбай)4. ЕП гласува с 433 гласа ЗА спиране на СП2 и 105 против (за толкова депутати са стигнали рублите дадени от Путин за подкупи)
83
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли Москвичите когато ни ги продаваха за коли ?
82
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но едно е безспорно,руснаците са най големите майстори на пушките и ножовете,по добри дори и от германците и японците.
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия е техническа ,,нация'',вижте в Ю-тубето какви изобретения са направили братята руснаци.Търсете клиповете в разделът ,,funny''.пълно е с невероятни изобретения ...мизерията какво ли не прави с човека,прави го направо гениален в усилието му да оцелее физически.
80
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 104Аз имам един MEADE Maksutov (руснак!)-Casegrain optical design за $1800, сериозна играчка, автоматизирана. Много се пулих, но не видях нито огледало, нито джипове, нищо! Ще продължа да търся, белким видя нещо!