Мъжете също плачат: Какво ги разстройва според зодията?

Всеки човек има нужда да поплаче, за да излее мъката си
16 дек 2018 14:00, Ивета Иванова
4
Мъжете също плачат: Какво ги разстройва според зодията?
Снимка: Pexels

Хората имат нужда да поплачат, за да излеят мъката си, когато са наранени или предадени, когато им се случва нещо драматично. Това може да ги успокои, поне до някаква степен. Това се приема за нещо съвсем нормално за жените, както и за най-емоционалните зодии - водните знаци Рак, Риби и Скорпион.

Мъжете обаче опитват да изглеждат по-силни, да се справят с нещата по мъжки и да не показват слабост. Но има някои неща, към които не могат да останат равнодушни. Ето какво може да разплаче мъжете от всяка зодия. 

Овен
 
Ще се разплаче, когато е разочарован от хората, които обича. Ако са го предали хора, за които той е давал всичко и на които е помагал, той ще се чувства разбит. Много е лоялен и не може да приеме такава постъпка, болката, която ще изпитва, не може да бъде описана с думи.
 
Телец
 
Земни знаци са, сериозни и стабилни, такива, които държат на принципите си. Трудно ще го пречупите, но все пак Телецът може да се разплаче, когато почувства някаква несигурност. Например, когато си помисли, че може да загуби любим човек - любовта на живота му, родител, роднина, дете, близък приятел и т.н.
 
Близнаци
 
Близнаците ще се разчувстват, когато някой не ги включи в плановете си, забрави за тях, не ги покани на дадено събитие, парти, пътуване, на което присъстват всички други приятели и близки. Тази изолираност може да го побърка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
10
 
! Отговори
Мъж на 4 години преди 5 години
И аз плача периодически ама още не си зная зодията
1
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докторйте ще поемат отговорност За, терора, над хетерото