Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 декември

Любов и страст са подготвили звездите за 12-те знака
17 дек 2018 07:50, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 декември
Снимка: Istock

Любов и страст! Това са подготвили звездите за 12-те зодиакални знака. Венера и Нептун ще бъдат в перфектна хармония, но и Марс и Плутон ще заемат добри позиции. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Вашата управляваща планета Марс ще бъде в перфектна позиция към Плутон, което ще ви донесе положителни емоции в любовен план. Ще може да използвате силата си, за да получите каквото или когото искате най-много. Ще бъде невъзможно представителите на противоположния пол да ви устоят. Имате добри възможности в любовен план, възползвайте се!

Телец

Да говорите от сърце ще бъде лесно за вас през тази седмица. Дори и да искате, няма да можете да задържите емоциите си. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на комуникациите. Това ще ви помогне да разговаряте с половинката си с топлина и мекота. Въпреки това, може да се усещате по-чувствителни.

Близнаци

Любимият човек определено ще ви помогне да се измъкнете от вашата зона на комфорт. Той/тя ще се окаже по-приключенски настроен тази седмица. Ще има възможността да покаже част от своята спонтанност, а за вас това ще бъде интригуващо и секси. Пред любимия човек ще има и нови възможности за кариерно развитие, подкрепете го.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари