Според зодията: Как се справяте с тъгата?

Много хора прикриват меланхолията си и да поддържат имидж
18 дек 2018 21:04, Теодора Драгоева
3
Според зодията: Как се справяте с тъгата?
Pixabay

Нека да бъдем честни – тъгата не е рядкост в нашето общество. Много хора се опитват да прикриват меланхолията си и да поддържат имиджа на жизнерадостни личности, но тъгата ги разкъсва отвътре. 

Без значение коя е зодията ви, ако когато преглеждате потока от информация във Facebook, всичките ви познати ви се виждат много по-щастливи от вас, опитайте се да приемете, че това е временно.
 
Вижте как се справя с тъгата всяка една от 12-те зодии. Част от знаците изживяват меланхолията по-дълбоко от други, но за добро или лошо, всички си имат свои собствени уникални начини да преминат през нея:
 
Овен – склонен е към саморазрушение
 
Когато един Овен е тъжен, всички около него са наясно с това. Овенът е гневен, заядлив и хаотичен. Той е склонен да поема още повече рискове, тъй като се стреми към саморазруха. Цялата тази ярост Овенът трябва да изразходи с помощта на активен спорт – енергични танци, кикбокс, джогинг или с разходки в планината. Ако се погрижат да пренасочат яростта си, за да не влошат нещата, процесът на оздравяване на хората със зодия Овен ще бъде много по-бърз.
 
Телец – изпада в летаргия
 
Телците изчезват от света, когато са тъжни. Те искат да останат сами с демоните си и се изолират в компанията на нездравословна храна. Телците са убедени, че целият свят е против тях. В такъв момент те могат да излязат от „дупката“ с някакво културно мероприятие – концерт, театър, кино или просто да заминат на почивка, да се отпуснат и да достигнат до някое ново прозрение за живота.
 
Близнаци – не спира с нощния живот
 
Странното е, че Близнаците се справят с тъгата си като се усмихват и се забавляват на максимум. Те са склонни да отхвърлят негативните си чувства или по-скоро да ги потискат. Можете да разберете, че човек от тази зодия е тъжен, ако е по-тих от обикновено или ако изглежда леко отнесен. Представителите на този знак могат да се справят с чувствата си като слушат любимата си музика или напишат на лист хартия всичко, което им тежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз съм Близнак и е вярно това което пише. Като ми е криво нещо купонясвам яко с приятели. Това че ставам по-тих и отнесен от обикновеното също е вярно, ама на сутринта, като съм махмурлия :))) Ама това с листа е тъпотия
1
0
 
1
 
! Отговори
скорпион преди 5 години
Бутилка водка и песни на великият Висотски.На сутринта съм като прероден.