Обидите: Овенът отвръща на удара, Телецът мисли...

Как приемат знаците негативните коментари за себе си?
20 дек 2018 20:04, Ивета Иванова
1
Обидите: Овенът отвръща на удара, Телецът мисли...
Снимка: Pexels

Няма човек, който да не е бил обиждан в живота си поне веднъж. Ето и как всеки от зодиакалните знаци реагира, когато някой каже нещо лошо за него, наскърби го и започне да го напада.

Овен
 
Когато някой ги обиди, те отвръщат на удара. Стават много агресивни и ще нападнат човека срещу тях. Не стоят мирно, реагират бурно и ще кажат нещо още по-обидно.
 
Телец
 
Зависи каква е обидата. Ако е нещо не толкова важно и което не вълнува много Телците, те едва ли ще отвърнат. Ако става въпрос за нещо ценно и важно за тях - ще избухнат.
 
Близнаци
 
Обикновено решават, че не си струва времето, енергията и усилията да отвръщат на някого и да започват да спорят. Не се обиждат и продължават напред.
 
Рак
 
Те приемат всичко много лично и се обиждат от много дребни неща. Ще анализират, ще мислят защо нещо им е казано, ще са наранени, ще плачат. После ще са гневни и ще опитат да отмъстят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка дума и постъпка са избор. В този смисъл: когато човек избира груби думи, те характеризират първо него. Някои се харесват такива, имат слаба или вторично притъпена чувствителност и се нуждаят от силни дразнители. Други са роби на средата си, имат рефлектиращо поведение, както малките деца; не са развили самостоятелни комуникативни умения. Обществено опасно е да са на публично значимо място. Последното е твърде срещано по света и у нас. Езикът доста често се използва като аналог на тоалетна