Кои са чертите, които привличат най-силно околните?

Езикът на тялото, който подсказва вашето привличане
22 дек 2018 15:38, Михаела Лазарова
16
Кои са чертите, които привличат най-силно околните?
Снимка: istock

Привличането не е феномен, който се случва без причина. Науката има своите обяснения за това как на подсъзнателно ниво хората биват привлечени от определени черти на лицето, характера, позата, езика на тялото. Любовта или приятелствата, както и колегиалното одобрение се базират предимно на тези показатели. Ето защо някои хора са по-харесвани от други и имат в социалния си кръг повече последователи, както и повече интимни партньори.

Кои са чертите, които привличат най-силно околните?

Плътни устни

Изследване на Университета в Манчестър установява, че най-привлекателната женска черта на лицето са устните. Сочното червено червило пък е допълнителен елемент, който прави жената още по-неустоима. Прекрасен пример за това сред знаменитостите са Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон.

Зрителен контакт

Една от силно привличащите внимание и одобрение черти на личността е способността за открита комуникация очи в очи. Зрителният контакт демонстрира характер и откритост, които хората инстинктивно припознават като положителни качества. 

Сияйно бели зъби

Белите зъби доказано са по-привлекателни от пожълтелите и развалени, разбира се. Хигиената на зъбите е първото, което събеседниците ви забелязват, така че ако усмивката ви е кристално бяла и ослепителна, вероятността да имате успех сред хората е по-голяма.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Кои са чертите, които привличат най-силно околните?"Чертата е една, вертикална е и разделя за*ника на две...
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в един от коментарите някой се изказа че ако една жена се почувства спокойна с мъж, след време от нея ще са ядовете му. абсолютни брътвежи. той спи с най-големия си враг жена си и ако има ядове са от нея и родата и. приятелката ти въобще нищо общо с това. оправи си жената родата и. какво делите вие си знаете. не я понасяяш има причина очевадна явно.
11
1
 
10
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Ехххх, Михаела - какви са тия глу пу сти, дето си ги надрънкала? Това, за което пишеш важи за лесните жени, които искат да бъдат сменяни като носни кърпички! Сериозните жени ... там чертите на тялото играят второстепенна роля. Позитивно излъчване, зрялост, интелигентност и да се подържат в нормален вид. Всичко останало е ала -бала!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да си се оженил за нея какво се плакваш сега ядове те и всичко са от жена ти и родата и. не от най-добрата ти приятелка. ти питал ли си я тя как се чувства и на какво е подложена заради теб родата на жената ти и прочиедали жена ти не я тероризира и нея. я си по говорете да видиш, да какво иде реч. на мне ие съм че ако не комуникирате помежду си е можеш да разбереш за какво иде реч.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
най-добрата ми приятелка ме запозна с жената преди 20 години. сега ядове с жената. да не ми е наоколо. приятелката ми е преди всичко човек знае ми всички изневери ядове и болки. спорим кара ме се не си говорим но веднъж не чух от някой да е разказал за моите съкровенни тайни желания и болки. как да не я обича човек.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някои жени са супер със червено червило неустоими. други не им отива личи си че са от цирка.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ярко червено червило - прилича повече на нещо, което би си сложил клоун.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много ме привличат лесните жени.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
веднъж скарват ли се край. няма нищо за обсъждане той не я иска тя не го ще въобще. всеки си продължава по пътя. и си живее живота. това било онова било. било преди години и е минало. той не и е част от живота нито тя на него.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видя блясъка в очите и примирам от желание да ми е наоколо. Изключително фина и приятна жена.
3
0
 
16
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Усмихнати,чаровни,хора с излъчване,всичко друго е второстепенно,развалени зъби хахахаха,всичко се оправя,но излъчването на човек не може да се коригира.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да попадне на на жената.. друго ще разбереш. просто не си попаднал на твоята жена. или си я изгонил от живота си или ти е под носа и въобще не предполагаш. или ти трябва време да се от пуснеш и тя ще се появи.
1
1
 
23
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 5 години
От статията разбрах че идеалния човек е хибрид между Меркел, Грозната Бети, Кристалина Георгиева и Джизъс Белия Зъб.