Раздяла за Лъва, Отплата за Рибите – най-лошото през 2018-а

Вижте какво попречи на зодиакалните знаци да са щастливи
23 дек 2018 14:15, Ивета Иванова
5
Раздяла за Лъва, Отплата за Рибите – най-лошото през 2018-а
Снимка: Pexels

Ето кое е нещото, което помрачи най-много годината на всяка зодия. Важно е да спрете да мислите за това и през 2019 г., а да чакате с нетърпение новите преживявания. 

Овен

Съмняваха се в себе си и куража си. Сблъскаха се лице в лице с най-големите си страхове, но се предадоха и не успяха да се преборят с тях. Позволиха егото и гневът да ги водят.
 
Телец
 
Жадуваха за промени и им се отвори възможност да направят такива. но за съжаление, тези промени промениха и вижданията и ценностите на Телците. Ситуцията около тях не беше много комфортна, самите те не бяха стабилни и залитнаха.
 
Близнаци
 
Близнаците пък не искаха промени, но животът им беше променен драстично, поради независещи от тях обстоятелства. Някои от тези промени им се сториха непоносими и едвам ги преживяха.
 
Рак
 
Наложи се да прекъснат някои връзки, да променят отношението си към дадени хора. Те израснаха като хора и трябваше да сменят голяма част от кръга си. И все пак ги заболя, защото са смятали тези хора за приятели.
 
Лъв
 
Това беше година, в която пораснаха, преродиха се и сложиха ново начало. Разделиха се с много любими хора, занимания, вещи, емоции, места, което ги накара да изпитат огромна болка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Лъвица преди 5 години
Абсолютно вярно за Лъва! През тази година загубих най- близкият си човек и по-късно се разделих с нека да го наречем гадже. По принцип не вярвам на хороскопи , но този е поразително точен за мен!
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно четиво за клозета... прокарва!
2
7
 
10
 
! Отговори
не съм от тези зодии преди 5 години
никой не ви чете сказките
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте обърквали и без това малкото мозък в женскат глава! Писна му да им слушам простотиите за зодии и подобни глупости!