Годината отминава: Уроците и поуките за всяка една зодия

Вашият зодиакален знак оказва влияние върху личността ви
26 дек 2018 17:06, Теодора Драгоева
5
Годината отминава: Уроците и поуките за всяка една зодия
Снимка: pexels.com

Никой не може да види бъдещето, но има начин да направите разумни решения за своето. Замислете се какви уроци трябва да запомните от изминалата година, на база на своя опит през последните 12 месеца.

Вашият зодиакален знак оказва влияние върху личността ви, върху нещата, които харесвате и не харесвате, върху вида хора, към които сте привлечени, както и върху вашите силни и слаби страни. Когато мислите за слабостите си, е лесно да видите с какво бихте могли да се преборите в характера си в близко бъдеще.

Всички правим грешки и минаваме през трудни времена, но най-важното е да се поучаваме от препятствията по пътя си.

Овен

Отношенията с близките изискват старание.

Забързаните представители на зодия Овен често забравят да казват „обичам те“ на най-близките си хора. Нерядко хората около тях така и не осъзнават, че Овенът всъщност ги цени и държи много на тях. Взаимоотношенията на хората от този знак понякога изстиват и се провалят именно, защото те не влагат достатъчно старание в тях.

Телец

Разберете, че понякога хората имат нужда само от слушател, а не от съветник.

Понякога близките ви хора избягват да си споделят с вас, не защото не искат, а защото нямат желание да бъдат поучавани и/или критикувани за грешките си. Може би те просто се нуждаят от съчувствие и разбиране. От човек, който да ги изслуша, да се трогне и да си поплаче с тях. Не всички проблеми имат решение.

Вижте още в Tialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
изроди бсп,герб,дпс преди 1 месец
стига с вашите глупости,не съм от тези зодии
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коато свестните хора попаднат в ситуация, в която не могат да се ориентират, обикновено се ръководят от моралните норми. На.гаж.да.чите търсят "ориентири", така че да извлекат изгода.(Както винаги.) И г.ъ.з.ът им лъс-ва.
3
2
 
3
 
! Отговори
....... преди 1 месец
i az si imam svoite zakliu4enia ,
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Срещаш Коледа и Нова година на кафе е супер а честито
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само при мен е наобратно - личността ми оказва влияние върху зодиакалния ми знак. Тоест всичко е в движение и взаимовлияние и накрая не се знае какво става. Пълна мгла.