Везните през 2019 година. Какво ли ги очаква?

Те са образец за изискан вкус и еталон за поведение
26 дек 2018 21:20, Екип на Tialoto.bg
7
Везните през 2019 година. Какво ли ги очаква?
Снимка: Pixabay

Жена Везни

Представителките на тази зодия винаги са били на върха. Очарователни, те са образец за изискан вкус и еталон за поведение. Тези дами са много взискателни към себе си и очакват същото и от околните.

Този чар и стил няма да останат незабелязани и противоположният пол ще предприема непрекъснати атаки. Флиртовете ще радват свободните Везни, но семейните невинаги ще успяват да избегнат ревностните сцени.

През пролетта са възможни конфликти в службата, но не по ваша вина. Препоръчва се да бъдете максимално търпеливи и да не се забърквате в клюки и интриги. Справедливостта ще триумфира и ръководството в крайна сметка ще разбере кой е прав и кой е виновен.

По отношение на здравето една от основните рискови области е нервната система, а почивката е най-добрият лек. Свежият въздух, приятните разходки и релаксиращите процедури ще благоприятстват вашето благосъстояние и ще укрепят тялото като цяло.

Вижте за Мъжа Везни в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
8
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
Тея които вярват в зодии е време да напуснат този свят... пистолет или отрова .. избора е ваш .. автора да не се ослушва... той е преди всички
4
18
 
16
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Като гледам общото мнение е, че Везните са кофти хора, за съжаление само мога да го потвърдя. Жалко е, сигурно има и свестни, но като цяло бягайте от тези създания.
3
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везните са най-добре готините.
2
20
 
14
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Везните обичат парите,за пари ще те предадат винаги.
1
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долни хора са !