9-годишно германче в полицията: Дядо Коледа ме излъга!?

Униформените разследвали списъка му, разговаряли и с родителите
27 дек 2018 11:30,
38
9-годишно германче в полицията: Дядо Коледа ме излъга!?
Снимка: flickr

Деветгодишно германче, което не било доволно от получените коледни подаръци, се обадило в полицията, за да се оплаче, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Детето, което живее в Цетел на брега на Северно море, обяснило на полицаите, че е ядосано, защото подаръците, които му дали неговите близки, изобщо не фигурирали в списъка, който то изпратило на Дядо Коледа.

Полицаите отишли в дома на малчугана и проучили списъка на детето, а после го сравнили с получените подаръци, а после разговаряли и с родителите.

Накрая те убедили детето, че Дядо Коледа вероятно е объркал списъците и му е подарил нещата, които друго дете си е пожелало.

Полицията обаче отказа да съобщи пред медиите какво е съдържал оригиналният списък на малчугана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ми е интересно, щото тук специално специалисти бол, да ми разясни някой - след като Бог е таткото на Исус, защо майка му се казва Богородица, нали Бог е един? Как Бог е "непорочно зачатил" Бог, който му е син?
32
3
 
10
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Аз бих му запалил пилешкото вратле с един юнашки задвратник.
31
0
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
До МислещаА защо мислиш,че Коледа е от женски род?
30
1
 
6
 
! Отговори
виц преди 5 години
Но тези ***-оти от пощата са ми откраднали ръкавичките!: ))))
29
1
 
5
 
! Отговори
виц преди 5 години
Едно детенце моли в писмо до дядо Коледа да му изпрати яке, шал и ръкавички, защото живеело само с майка си и нямали пари. В пощенският клон една служителка, без да иска, разкъсала плика и прочела писмото. Трогнала се много и предложила на колежките си да съберат пари и да купят подаръците на детето . Но парите не стигнали само за ръкавички. След това му написали писмо от името на дядо Коледа, че е прочел молбата му и му праща подаръците. Отговорът на детето бил: Скъпи дядо Коледа, аз знам, че ти си много добър и си ми изпратил всичко каквото пожелах, благодаря ти. Но тези *** от пощата
28
0
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Дядо Коледа му вързал една тенекия...
27
2
 
6
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Напротив, обичам българските традиции и смятам, че трябва да се съхраняват за поколенията, защото носят вековна мъдрост. За невежите няма да обяснявам за чистото християнство, проповядвано още от 1в. по нашите земи от апостол Андрей! Но изначалното християнство е опорочено и наложено на масите с цел подчинение. Между другото Исус е роден през август, тогава съвпада избухването на свръх новата звезда, описана в библията при неговото раждане. Съветвам да четете и по-вече да мислите с главите си!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Мис Свят?
25
1
 
1
 
! Отговори
. преди 5 години
До МислещаСъчетанието Мистър Олимпия също създава двусмислие, защото мистър е от мъжи род, а олимпия - от женски. Добре е, че забелязвате тези неща, но защо не погледнете по-глобално на това и спрете да се вглеждате в незначителни дреболии. А може би ви липсва мъжка ласка и нежност? Има професионални компаньони. Обадете се!
24
1
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Аз и досега вярвам в Дядо Коледа и затова редовно ми носи подаръци. Който не вярва, няма подаръци.
23
3
 
1
 
! Отговори
до мислещата 19 преди 5 години
как да наричаме дядо Коледа? Дядо Мраз, или дядо Рождество?
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До зуйХапченцата взе ли си?Гледайте си собсвения живот и не учете другите как да живеят своя и в какво да вярват или не вярват,какво да почитат или да не почитат!
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МислещаТебе какво те бъркат българските стари традиции?Ако не ти харесва,ходи си извън България!Имаме - Коледа,коледари,коладе ле,коледарски и още подобни дори и в старите си песни и легенди,на който не му харесват,да не ги слуша!А православието е първото Християнство и правата вяра,именно затова е наричана ортодоксална църква - защото тя не се е отклонявала от каноните и нормите на първоначалното Християнство.
20
4
 
6
 
! Отговори
зуй преди 5 години
До Анонименза разлика от дядо Коледа, Исус е реален и жив ,и отговаря на молитвите на тези които наистина вярват в Него!
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха,сладур!И полицаите са постъпили търпеливо и са проверили дали няма нещо нередно,ако беше в България,щяха да кажат"не ни занимавай с глупости".
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През това време ислямист стрелял на площада в града, но полицията била много заета с разследване подаръците на Дядо Коледа.
17
4
 
6
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Изобщо някой дава ли си сметка какво означава това словосъчетание Дядо Коледа. Първо то е граматически грешно, защото дядо е в мъжки род, а Коледа е в женски род. Да не говорим, че смислово и идейно двете понятия нямат нищо общо. Коледа е стар езически обичай, със своята обредност и символика, към който се нагажда наложената на българите изопачена от византийците християнска религия с нейното Рождество Христово. Въпросът е кой *** го измисли това словоблудство "Дядо Коледа"?!
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вятър и мъглаКолкото повече хора я прозрат тази истина, толкова по-добре ще е за човечеството
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше друг подобен случай в САЩ - дете на 9 г. се обажда на 911, че родителите му го тормозят - след подробен разпит се оказало ...., че го родителите му помолили да си оправи стаята. Побъркан свят!
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, ще се разплача от умиление... Каква коледна новина само, какви отзивчиви полицаи, какви... Ох, какви глупости!