9 промени през новата 2019-а за повече щастие

Не си давайте обещания, които изобщо няма да спазите
Обновена: 27 дек 2018 19:11 | 27 дек 2018 19:11, Михаела Лазарова
0
9 промени през новата 2019-а за повече щастие
Снимка: Istock

Седите си на канапето, разглеждате социалните медии и мечтаете да направите нещо шеметно с бъдещето си. Наближава краят на тази година. Предстои да дойде новата, а вие все още се чувствате потънали в скука, сякаш животът ви е спрял и нищо интересно не ви се случва. Имате нужда от искра. Бленувате за нови приключения, защото в противен случай имате чувството, че животът ви ще свърши без в него да са се случили всички интересни неща, за които мечтаете.

Късметът и щастието не идват просто ей така. Понякога човек трябва да направи някаква минимална промяна, за да предизвика ефекта на доминото, който лавинообразно да преобърне живота му и да предизвика нови емоции, нови предизвикателства, нови поводи за радост, палещи искрата на позаспалото ви ежедневие.

Можете да очаквате всичко това от новата година, стига да направите някои малки промени, които да ви донесат големи радости. Промяната винаги е хубаво нещо, дори да не го разберете веднага.

Кои са тези малки простички промени, които трябва да направите, за да засияе новата година с нова искра за вас?

1. Започвайте деня си по-рано

Забравете за излежаването до обяд, дори когато нямате нищо друго конкретно за правене. От безцелни почивки няма да спечелите нищо. Колкото по-рано станете, толкова по-добре ще организирате деня си, ще имате достатъчно свободно време за нови дейности, които да ви носят успехи, удоволствие или просто да развиват неподозираните ви таланти.

2. Не си давайте обещания, които няма да спазите

Реализмът е едно от най-полезните качества, към които трябва да се стремите. Нито безцелното летене в облаците ще ви помогне да израснете като личност, нито потискащото и дърпащо назад вечно хленчене и песимизъм ще ви извадят над повърхността. Златната среда е най-доброто, което можете да преследвате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари