Целувка в полунощ на Нова година за 3 зодии! Кои са те?

Вижте за кои зодии 2019 г. ще започне романтично
27 дек 2018 21:42, Ивета Иванова
3
Целувка в полунощ на Нова година за 3 зодии! Кои са те?
Снимка: Pixabay

Всеки се вълнува за посрещането на Нова година. Навсякъде е пълно със светлини, настроението е приповдигнато, шампанското се разлива и обикновено прекарваме този празник с любимите хора. Ето и за кои зодии новогодишната нощ ще е още по-специална и романтична, и те ще получат целувка в полунощ. 

Телец
Любовта е с вас по време на целия празничен и зимен сезон. Телците са изключително чаровни и впечатляват всички в последно време. Но за тях има един по-специален човек, с когото ще прекарат 31 декември и 1 януари. Независимо дали са в сериозна връзка, дали от скоро излизат с някого или са необвързани, тези знаци ще се чувстват много обичани на Нова година. Ще си прекарат незабравимо и не само един човек ще поиска да ги целуне. Този, който заслужи целувката им, е човек, с когото или вече са заедно и вероятно ще прекарат живота си, или такъв, с когото им предстои емоционална, стабилна и много истинска връзка. 
 
Рак
Някои целувки са продължителни, страстни, главозамайващи. Други са игриви, сладки, пленителни. Раците може да получат всякаква целувка в новогодишната нощ. Важното е, че каквато и да е тя, ще прехвърчат искри. Необвързаните Раци ще са в настроение за флиртове и ще са като магнит за околните. Толкова ще са очарователни, че и при тях ще има не само един кандидат за целувка на партито. Обвързаните ще се чувстват обичани и ще получат страхотна изненада от половинката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари