Какво ви очаква в любовта през идващата 2019 година?

Ще узреем за това какво искаме да получим и какво даваме
28 дек 2018 09:15, Михаела Лазарова
1
Какво ви очаква в любовта през идващата 2019 година?
Снимка: istock

Новата 2019-а година ще е година на промените в много направления, включително и в любовта.

През 12-те месеца ще можем да узреем повече за любовта, за това какво искаме да получим и какво сме готови да дадем. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Зодия Овен

Според хороскопа за 2019-а, това ще бъде добра година за онези Овни, които искат да се задомят, да сключат брак. Тези, които вече са в брачен съюз, ще се радват на мир и хармония, но ще трябва да полагат усилия, за да са сигурни, че любовният им живот ще бъде сигурен и удобен.

Овните, които търсят нова любов, ще могат лесно да създават нови познанства на социални събирания или на работното място. Ще могат да се влюбят в хора, които се доближават до тях по характер, с които ще бъдат много съвместими. Любовният ви живот ще бъде добър през 2019-а, но не забравяйте да полагате усилия.

Зодия Телец

Според звездната карта, представителите на зодията ще бъдат по-привързани и страстни през тази година! Това е малко странна комбинация за вас, но е и много хубава, особено ако вече се намирате във връзка или ако искате да създадете такава. Ще имате желание да ходите повече на срещи, а в сексуално отношение апетит няма да ви липсва.

През новата година ще се научите, че в любовта нещата трябва постоянно да бъдат интересни и вълнуващи. Възможно е да се наложи да направите някои жертви в името на любовта. Някои от вас ще направят и планове за бебе.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари