Брак, деца, къща... Кои зодии много искат семейство?

Телците държат да прекарват повече време с близките
29 дек 2018 21:20, Теодора Драгоева
19
Брак, деца, къща... Кои зодии много искат семейство?
Pixabay

В живота на много хора фразата „кръвта вода не става“ важи с пълна сила. Става въпрос за хората, които винаги и във всяка ситуация биха предпочели да бъдат със семейството си, пред това да бъдат със своите приятели, колеги и/или познати. 

А ако човек е роден под някой от знаците Рак, Телец, Козирог и Овен – то можем да добавим към горната фраза и поговорката „приятелите идват и си отиват, а семейството е завинаги“.
 
Представителите на тези зодии винаги биха предпочели да прекарат най-ценните мигове от живота си с членовете на семейството си (а това включва и празниците), вместо да бъдат в компанията на приятелите си.
 
1. Овен
 
Овенът е невероятен приятел, но ако пред него стои дилемата с кого да прекара времето си – с приятелите или със семейството си, той винаги ще избере семейството. Хората с тази зодия обичат да усещат, че независимо какво се случва в живота им, роднините им винаги „ще им пазят гърба“. Овенът е човек, който вярва, че приятелите идват и си отиват, но семейството е завинаги. Представителите на този знак стават много яростни, ако някой каже и една лоша дума за член от семейството им.
 
2. Телец
 
Телецът също е знак, който винаги ще предпочете семейството си пред приятелите си. Телците са родени с идеята, че животът си струва да се живее, само когато човек е заобиколен от близки хора, които го обичат. Телецът знае, че винаги може да разчита на семейството си, без значение какво му предлага съдбата. Хората, родени под този знак, имат специално отношение към онези, които са тяхна плът и кръв. За тях корените и родствените връзки са от особено значение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Man 32 yo преди 5 години
Не е до зодия. Всеки нормален човек иска, но за семейство трябва двама, които много да си пасват и разбират, трябват компромиси, които днешните егоисти не са склонни да правят. Всеки гледа къде е интереса за него във връзката. И не говоря за жените само. Познавам доста мъже-златотърсачи също. А за семейства и деца се искат жертви.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
козироги се е оженил за жина си врагиня. ниможи никогаш да я напусне тя ще го унищожи по времена брако. ще е празен и нищастин.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отцепление и свежарка ефектно колега у зоопарка нее добре
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Теодора, аз зодиакалният наместник на тази територия. Искам от тебе да събереш всичките си спестявания и да ги хвърлиш през балкона утре сутринта в 9:30 часа. Ще ги използвам за да си набавя всички необходими ресурси за компенсиране на променливите атрологични явления, които пречат на зодиакалния ти знак да изпълни предопределената му съдба. И да не забравиш- 9:30 всички пари и ценности през балкона.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отцепване сектора и цела нощ се една ще изловя скачат бро
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другия път като съм лесничеи слагам два капана и цела нощ Ко скочи прас
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ловим лисици станахме ятаци
2
5
 
20
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Абе днеска гледам зетя пуснал на старото видео филма от сватбата със щерката беГледа и са смей и вика Дядо, виж си стоката как пак при теб си идеИ гледам, той пуснал филма наобратно-на заден ход бе- излизат от черквата, после си връщат пръстените, тя си иде у нас, пък той са маща у тех сиВикам-дай да направим и на мен така от нашта сватба с баба ти бе, ама то първо трябвало да те снимат бе.Ама най ми хареса, кога зетя как е надигнал от отлежалата ракия, всичко пак са върна в дамаджаната бе.
1
6
 
24
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Ако имах пълната власт, щях да пратя всички телепати и пророци в белене.