Овенът обижда, Ракът манипулира: С какво сгафиха зодиите през 2018 г.?

Вижте какво лошо направиха през годината зодиакалните знаци
29 дек 2018 12:14, Ивета Иванова
11
Овенът обижда, Ракът манипулира: С какво сгафиха зодиите през 2018 г.?
Снимка: Pexels

2018 г. е към края си и е време за равносметка. Ясно е, че няма безгрешен човек, но ето какво лошо са направили зодиите през годината и за какво изпитват вина.  

Овен
Овните цяла година участваха в кавги и спорове. Бързо се ядосваха и избухваха и така може да са наранили близки. Често сами предизвикват конфликтите и от един проблем стигаха до друг. Трябва да се научат да си поемат дъх и да мислят преди да обиждат другите.
 
Телец
Те си мислиха, че отправят конструктивна критика, но всъщност по-скоро често осъждаха хората около тях. Инати са и защитават това, в което вярват, но трябва да разберат, че не всеки води техния живот. Да не съдят прекалено строго.
 
Близнаци
Забавни са, но понякога не се усещат. През годината Близнаците се смееха на всичко, дори на неща, с които не бива да се шегуват. Правеха го на чужд гръб и дразнеха другите. Така те все едно се подиграват на близки.
 
Рак
През повечето време са сладки и безобидни. Но понякога парадираха с това и се правеха на прекалено невинни, за да получат това, което искат. Разплакваха се от малки неща, за да стане тяхното и да манипулират другите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Те Везните си клюкарствата по принцип, не само през 2018. И говорят зад гърба на хора, които пред които иначе се представят за приятели. И правят мръсотии. Казвам го от личен опит, не се опитвайте да ме разубеждавате.
5
4
 
10
 
! Отговори
безспорни факти преди 5 години
Водолеят е излял водатаКозирогът е станал бокалРибите са изядени на НикулденОвенът е направил 2 агънцаСтрелецът се е прострелял в главатаБлизнаците са си купили еднакви пуловериДевата вече не е деваТелецът е станал краваВезните са наклонени дадясноРакът е хванал някогоИ всяка година е така, откакто свят светува. А астрологията не е наука, ама откъде да знаете, като ви мързи да учите и да мислите!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае ли какви печалби генерират врачките и колко данъци плащат за предоставени услуги на хора с интелектуална недостатъчност?
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната глупост.
2
0
 
4
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
абе оставете тия работи, ани кажете кой ни цензурира по света с администраторски права?
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно тези "статии" са много четени от баламите, че не спирате с тези глупости..