Самотни сте: Причини да не намерите трайна любов

Една на всеки осем необвързани жени се отчайва
31 дек 2018 18:00, Теодора Драгоева
25
Самотни сте: Причини да не намерите трайна любов
Снимка: pexels.com

Шокиращ брой самотни представителки на нежния пол се отказват от търсенето на любов по една или друга причина.

Според едно проучване една на всеки осем необвързани жени се отчайва, че изобщо някога ще си намери подходящия партньор.

Голяма част от тези дами са преживели любовно разочарование, след което са станали скептични по отношение на връзките.

А ето и кои са другите 6 причини, поради които толкова много необвързани жени считат, че няма да имат късмет и шанс в любовта:

1. Жените не разбират къде точно е проблемът

Много от жените, чието сърце е било разбито от погрешния човек, не могат да разберат, че причината си е била в тях. Най-вероятно те не са обърнали внимание на предупредителните знаци и не са искали да чуят предупредителните намеци на близките си хора за това, че имат връзка с неподходящ мъж. Това, че една жена е преминала през лош любовен опит, не означава че тя няма да има повече късмет в бъдеще. Важно е обаче тя да избистри и подобри преценката си по отношение на противоположния пол.

2. Липса на самочувствие

Много от жените, които са склонни да започват връзка с мъже от вида „лошо момче“, имат проблем със самочувствието. Тези дами са привлечени не толкова от въпросния мъж, а от силата и голямото его, които той излъчва. Връзка с такъв мъж обаче, винаги е далеч от очакванията и мечтите, на която и да е жена, която иска стабилен и спокоен романтичен живот. Важно е да имате достойнство и ясна представа за това колко специална личност сте, за да привлечете партньор, който да ви цени и обича такава каквато сте.

3. Жените приемат нещата твърде лично

Много от разочарованите от любовта жени са склонни да приемат нещата твърде лично и едностранно. Вместо да се поучат от неуспешните си взаимоотношения, те приемат, че или не са достатъчно привлекателни за противоположния пол, или че не са способни да изградят стабилна връзка заради някакви черти от характера си. Тези дами трябва да разберат, че провалът им в романтичен план не означава, че те правят нещо нередно. Може всичко в поведението и външността им да си е добре, но проблемът да е бил в другия човек.

Още по темата вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
PIPI преди 1 година
И НА ПОСЛЕДНО МЯСТО:ЗА ДА СИ ТЪРСИШ БРАД ПИТ ТРЯБВА ДА СИ АНДЖЕЛИНА ИЛИ ДЕМИ , А В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СИ , НАЛЯГАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СИ ТРАЙ.ЕГОТО НА ВСЕКИ Е КОЛКОТО ЕВЕРЕСТ ТА ДАЖЕ И ОТ ГОРЕ , АМА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ САМО НА МАЛКО ОТ ХОРАТА СА ГОЛЕМИ - АЙ СО ЗДРАВЕ
21
0
 
0
 
! Отговори
PIPI преди 1 година
7)НЕ ТЪРСЕТЕ МЪЖЕ КОИТО ДА ПРИЛИЧАТ НА ВАШИТЕ БАЩИ ,ЗАЩОТО МАЙКИТЕ ВИ СА ВЗИМАЛИ ДОСТАТЪЧНО ПОГРЕШНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЖИВОТА СИ.8)МАЙКИТЕ ВИ СА ПРАВИЛИ ДОСТАТЪЧНО ГЛУПОСТИ И ИЗБОРЪТ ИМ НА ПОЛОВИНКА НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМ ИЗЛАГАЦИИ9)ТЪРСЕТЕ ТОВА КОЕТО ВИ ХАРЕСВА НА ВАС И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЪС СЪВЕТИ ОТ ПРИЯТЕЛКИ И "ДОБРОНАМЕРЕНИ КОМШИИ" - НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО , АМА ХИЧ
20
0
 
0
 
! Отговори
pipi преди 1 година
1)СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ МЪЖЕ КОИТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ2)СПРЕТЕ ДА СИ ПРИДАВАТЕ СЕЛТАШКО САМОЧУВСТВИЕ , КОЕТО ВИНАГИ Е БЕЗ ДДС3)СПРЕТЕ ДА СИ ОТВАРЯТЕ КРАКАТА НА ОТКРОВЕНИ *** , КОИТО НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И НА ХОРА НЕ МЯЗАТ4)ПИТАТЕ КЪДЕ СА МЪЖЕТЕ , АМИ ТВЪРДЕ ДЪЛГО ИМ КАЗВАХТЕ:РАЗКАРАЙ СЕ5)НЕ СИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ СЛЕД ДВАЙСЕТ И ПЕТ НЯКОЙ ЩЕ ВИ ХВЪРЛЯ КАМЪЧЕТА ПО ПРОЗОРЕЦА И ЩЕ ВИ СВИРИ С КИТАРА ПОД ТЕРАСАТА - НЯМА ДА СТАНЕ6)НАУЧЕТЕ СЕ ДА ФЛИРТУВАТЕ И НЕ ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ *** СИ МАЙКИ ДА ВИРИТЕ НОС
19
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
Причина? Веднага казвам - всички около мен са или заети, или 60 плюс, или и двете. Е кой да избереш? Записваш се на курс, на спорт, на танци - само жени. Накрая се отказваш. Тоест искам да кажа няма дори потенциален избор.
18
6
 
6
 
! Отговори
Glagoabazubaduza преди 5 години
Дебела сте например. Отслабнете. Нова година - нов късмет.
17
3
 
15
 
! Отговори
Стийв преди 5 години
Бях добър , стараех се да получава всичко което поиска и накрая ми изневеряваше със бившия си които е тревоман и няма 5 лв в джоба си... После нямало свестни мъже... замислете се ВИЕ какво предлагата уважаеми дами
16
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Човек никога не трябва да е прекалено добър с жените.Те обичат да живеят с пияници,комарджии,сводници,а нерядко и със садисти,които ги смилат от бой.Те не могат да понасят мъжа,който е действително добър и благороден.Защото им става скучно.Те не желаят да бъдат щастливи,защото знаят,че щастието е скучна работа"Марио Пузо
15
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не унивайте момичета!Принцът ще дойде един ден.Само не спирайте да разтваряте краката си пред всеки който си поиска от вас.
14
7
 
10
 
! Отговори
Зератул цигуляра преди 5 години
..сега ми просветна че това което написах по-долу е доста подобно на архетипната приказка за принцесата която целува жабата и тя се превръща в принц, но естествено последното нещо което една жена ще направи в днешно време е точно това. Жалко за похабените ми години. Допреди няколко години българките поне имаха предимството на традицията, уважението и нормалноста поне на някакво ниво пред другите жени. Сега вече и това е аут. Запътил съм се към чужбина и българка не барам, обещавам. Жалко.
13
3
 
20
 
! Отговори
отделно преди 5 години
Много жени (и мъже) бъркат любов със сексуална тръпка. Докато не "откриете" разликите няма да имате щастлива връзка.
12
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един и същ филм глефам аз. Жени говорещи за любов и морал. След 1 год хванала най смешнияя показен тип около нея. След което края е ясен. Всяка жена седнала да реве "няма мъже" . Не мъже има и то много качествени, но с вашите криви очила виждате само прасетата. Истинският мъж няма 40 кг мускули , а отношения към жената и света . Колкото по-рано го осъзнаете , толкова по-малко ще страдате.
11
6
 
2
 
! Отговори
Зератул цигуларя преди 5 години
Гледайте сега.. ако има мъж с които по естествен начин се отнасяте добре.. тва не знам дали може да го разберете даже вече как да го кажа и аз.. с някакво естествено уважение, но нещо повече такава съвместимост да има че да граничи нормалното отношение с непринудена грация (има ли по-добра дума не знам)Рядкост е това ама почти мога да ви гарантирам, че този мъж почти какъвто и да е, може да направи чудеса и да подобри материалното ви състояние в реалния живот без даже да го врънкате за това.
10
6
 
20
 
! Отговори
зззззз123 преди 5 години
Младите жени в днешно време са кошмар - ценности, морал, цели, всичко е объркано. Има и изключения. Ще си търсим чужденки !
9
6
 
12
 
! Отговори
Mda преди 5 години
Жените имат проблеми със себе си. От там тръгват проблемите им с останалите. И няма да го разберат никога, точно защото е пълно с подобни псевдо-психологически статиики като тази.
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен2 преди 5 години
До Анонимен (7) Написа го вместо мен.
7
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те жените са в основата на проблемите в тоя свят. Объркани, не на място, мързеливи, комплекси че са равни ... Общо взето тотална обърквация им е главата. Имат самочувствието, че са нещо ...А реално немогат нищо. Никога няма да бъдете равни на мъжа - нито по сила, нито по интелект, нито по умения. Ще ставате все повече самотните майки докато не разберете, къде ви е мястото.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен5Имат си вибратори жените, и нямат повече нужда от нас
5
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ае ве! Аз толкова пари дадох по глупави сайтове като Елмаз и прочее...нищо не става от тях,само по 2000 безмислени разговори с някаква и накрая те блокне ако се уговорите за среща или като дам координати,не за сех,а като нормални хора да си разговаряме ама те...откаченици.Ядосах се и счупих лаптопа си от яд
4
6
 
22
 
! Отговори
Работя в бензиностан преди 5 години
Защо бре, аз искам жени с кисел характер искам да ме критикуват, искам да се цупят искам да искат още и още, без даже да казват нищо, искам да бъда сравняван с другите мъже, ако може публично, искам фейсбук интриги, искам претенциозни глупости, искам надменност, искам скрити лични нападки, както тези които ще последват след тоя коментар, искам надуване заради някакви мениджърски позиции измислени за балами като нея, искам да се боря с глупостите които е чела във фейса 24/7
3
9
 
8
 
! Отговори
м даа до 1 преди 5 години
Прав си , приятелю, има една барманка към 80 кг , но да видиш колко е позитивна винаги усмихната, винаги ти е приятно да размениш 2 приказки с момичето, а колежката й с някакво самочувствие на филмова звезда и в момента в който я заговориш и започваш да съжаляваш че си го направил.