Седмичен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019-а

Кои необвързани зодии имат шанс за нова любов?
31 дек 2018 19:30, Михаела Лазарова
1
Седмичен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019-а
Снимка: istock

Първата седмица на новата година ще бъде интересна и вълнуваща по отношение на любовта. Емоции, но и напрежение, очакват 12-те зодиакални знака. Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Вашият владетел – Марс, влиза в знака ви в понеделник. Това означава, че ще се „събудите“, уважаеми Овни. Ако сте били в любовен застой, това ще се промени. Ще се отървете от всичко, което ви пречи и ще се почувствате по-живи, с желание за повече любов.

Телец

Вълнуваща седмица в любовен план очаква и представителите на зодия Телец. Ако някой е привлякъл вниманието ви, може би няма да разкриете изцяло емоциите си към този човек, защото все още не сте сигурни какво изпитва той към вас. В случай, че вече се срещате с някого, определено ще сте на една и съща любовна вълна. Обвързаните Телци ще се радват на повече хармония.

Близнаци

Необвързаните Близнаци имат добри шансове за създаването на нова връзка. Възможно е да изпитате влечение към ваш приятел. Но не бързайте, емоциите за една нощ може да не доведат до нещо дълготрайно. Химията между вас ще се усеща много силно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари