Лошите навици, които ни пречат да отслабнем

Търсите извинения, отлагайки промените за утре
8
Лошите навици, които ни пречат да отслабнем
Снимка: istock

Ограничена консумация на протеини, недостатъчно пиене на вода, пазаруване без списък, постоянен стрес и емоционално хранене... Това са само част от вредните навици, "благодарение" на които не можем да постигнем така желаната фигура. Кои други е добре да елиминирате, за да бъдете в добро здраве и форма, вижте в следващите редове.

Търсите извинения, отлагайки промените за утре, понеделник, първия ден от месеца

Една китайска поговорка гласи: „Този, който се страхува да направи първата крачка, прекарва целия си живот на един крак“. Какво ще се промени в първия ден на месеца, седмицата, годината? Това са само оправдания, с които забавяте така желаната промяна. Започнете всеки ден да полагате малки усилия за вашата фигура и здраве. Само така ще успеете да направите големите промени.

Храните се недостатъчно

Не малко хора, които се опитват да отслабнат, през седмицата почти нищо не хапват, а когато дойдат почивните дни, се отдават на гуляй. Това е вреден навик, който няма да ви помогне да отслабнете. Вижте как може да редуцирате теглото си с правилото 80/20 и да си позволите сладки лакомства.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
здрав преди 5 години
До Анонименпо принцип,но най- важното е бърза и добра обмяна,защото дори и да спазваш другото-пак може да надебелееш. Аз ям много калории и по принцип вси4ко и много бързо ям,ама разчитам на добра обмяна и пак не съм дебела.Така 4е винаги има и други фактори,дори и да спазваш всичко по учебник.Движението е много важно също.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много движение + нормално хранене с хубава храна /пълнозърнест хляб, без тесто и сладко/ + с минимум захарни изделия /никакви бисквити, малко шоколад само и мед/ + НИКАКЪВ АЛКОХОЛ! Алкохолът е много калоричен, отделно това са мъртни калории, които директно стават на мазнини! И като не преяждаш, а ядеш нормално, което означава да ядеш бавно, така че мозъкът да приеме, че си се наял. Т.е. ядеш бавно по половин час, а не да се надумкаш за 10 мин. И стават нещата! Иначе - дебел цял живот!
3
0
 
3
 
! Отговори
Пържола преди 5 години
Основните причини са двете седмици след Коледа.
2
0
 
7
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
една и съща тема всеки ден с ново заглавие....
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
истината е че трябва голяма воля за да отслабнеш и когато постигнеш това трябва да ти стане норма на живот тоест да ограничиш драстично яденето и то за цял живот иначе ще използвам клише може да спечелиш битка но за да спечелиш воината трябва саможертва колко хора в днешно време са способни на това един процент статистиката е безмилостна но много точна