Телецът да инвестира, Близнаците да учат език: Какво си обещават зодиите?

Ето какво
1 яну 2019 13:51, Ивета Иванова
5
Телецът да инвестира, Близнаците да учат език: Какво си обещават зодиите?
Снимка: Pexels

В началото на годината повечето хора правят обещания, но колкото и ентусиазирани да са, обикновено още от февруари или март, се отказват от тях. Ето и какво обаче трябва зодиите да се опитат да изпълнят през 2019 г.

Овен
Трябва да си обещаят, че ще се стегнат и ще са по-продуктивни. Ще довеждат проектите си до край, а няма да се заплесват с ново начинание. По-добре да направят едно голямо нещо, отколкото да се захванат с 10 неща и да не довършат нито едно от тях.
 
Телец
Хубаво е да са по-смели, да рискуват и да решат да инвестират в нещо - в хоби, във връзка, в нова работа, нов проект. Телците играят на сигурно и искат първо да видят резултати, но сега трябва да поемат риск.
 
Близнаци
Обожават да говорят, да общуват. И мразят скуката. Държат дните им да са разнообразни. Хубаво е да не залагат само на партита, а да направят и нещо полезно. Например, да научат нов екзотичен език - това ще разнообрази дните им, а и е свързано с комуникация.
 
Рак
Раците да излязат от зоната си на комфорт. Обичат дома, традициите, често се страхуват от новото. През 2019 г. да направят нещо по-различно - да боядисат косата си в лилаво, да се научат да се гмуркат и т.н.
 
Лъв
Да си обещаят, че ще отделят повече време на каузите, които ги интересуват. Да са доброволци, да ходят на протести, да се борят за правата на животните и т.н. Те са много заети с работа и социален живот, но винаги им се е искало да се посветят на кауза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
Аз съм Лъв и се борих за животните да разберат че има Нова Година! Вчера метнах две кутии пиратки "Черната вдовица". Бях в уличките около Пиротска и мисля че всички животни наоколо разбраха че дойде 2019. Да ни е честита. Един велосипедал караше на зигзаг и се оглеждаше, ама това си е негов проблем и може да кара както си иска.
4
4
 
2
 
! Отговори
До Стефчо преди 5 години
Ми хвани се да работиш. Не е задължително държавата да те дондурка. Можеш да работиш и частно о да печелиш от способностите си. Ако нямаш такива, хвани се овчар на доста места дават по 1000лв на месец за това. Или хвани да гледаш зеленчуци, почти всяка община да общинска земя за обработване. Стига чака ами вземи живота си в ръце.
3
1
 
4
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
На мен зодиите ми казват че ако не съм крадлив и близък до властта ,тая година ще съм беден като куче в Бг. И не само тая.....
2
6
 
6
 
! Отговори
Овен преди 5 години
"Трябва да си обещаят....." ами ако не искам да си го обещавам това, а? Какво значи "трябва", нищо не трябва. Те ще ми кажат какво да си обещая, ай глеЙте си работата през новата година. Обещавам, че ще правя само и единството това, което аз считам за необходимо и правилно за мен и близките ми.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Греда!!!