Мъжки качества, които разкриват дали той си заслужава

Има някои доминиращи личностни черти, които подсказват за това
Обновена: 3 яну 2019 06:28 | 2 яну 2019 23:00, Михаела Лазарова
20
Мъжки качества, които разкриват дали той си заслужава
Снимка: istock

Той е чаровен, забавен, има стил, но дали е подходящ за сериозна връзка? Взаимоотношенията между мъжете и жените не спират да се развиват, да се променят. Търсейки човек, с когото да създадем стабилна любовна връзка, преминаваме през разочарованието наречено "достъпен секс" и нищо повече или очарованието на някого толкова ни замайва, че не виждаме предупредителните знаци, че той не е подходящ.

Как да разберем за кратко време дали той е правилният избор?

Има някои доминиращи личностни черти и положителни характеристики, които подсказват за това. Вижте кои са.

Зрялост

Как може много бързо да определите дали един мъж е зрял? Просто го наблюдавайте как реагира в определени ситуации, как се отнася към хората край себе си и особено обслужващ персонал. Вечерята ви се бави, келнерът е объркал нещо в поръчката? Дори привидно възпитаното поведение не би могло да прикрие дългогодишните лоши навици на поведение.

Целеустременост

Според някои експерти, за един мъж може да се разбере много по неговите цели, мечти. Ако той постоянно търси начин да се развива, целеустремен е, тогава много по-вероятно е да се чувства удовлетворен, но и да бъде добър за партньор.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Напълно съм съгласна с теб!
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Млад.***.От богато семейство........Това е перфектният *** за съвременната Ганьовица !
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един евреин е трябвало да ожени сина си.Избрал му три булки дал им на всяка пари.Първата ги похарчила ,втората ги запазила,третата ги удвоила.Бащата доволен от правото на избор на сина си ,го питал.Коя избира?Тая с големите цици.Направил избора сина.П.п. Сина прави избор а не бащата които се прави на експерт. Ако послуша баща си това вече не е неговия избор а този на бащата.А не бащата а сина ще се жени.
10
2
 
4
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
1. да е заможен2.да има пари3.да е от богат род4.да му е пълен портфейла
9
2
 
8
 
! Отговори
Коча преди 5 години
Трябва да има някой лев, да не е много скръндза и да му е корава клемията :)))))))
8
4
 
7
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Мен не ме интересува истината, а как стоят всъщност нещата:Цял живот мислите за три неща:-прекарай колегата на работа-секс с 18-25 год-хотелиКоято жена иска да се занимава с вас наистина не е у ред.Били феминистки жена каква трябва да бъде? Андрогенистка? Да защитава интересите на мъжкия пол? Защото според мъжете когато жената защитава собствения си пол е извратено.
7
1
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Яку качествян сом
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми ако е целеустремен и винаги иска да се развива то той тогава не е ни най-малко спокоен и уравновесен, а за удовлетворен да се говори е пълен абсурд.
5
6
 
11
 
! Отговори
Марийка преди 5 години
Да му е голям, другите качества са без значение.
4
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами дори мъжът да си заслужава заради качествата си,вие дами какви качества притежавате,че да си заслужавате.Най-доброто качество на един мъж,е способността му да надушва *** от разстояние.А то е достатъчно мили дами,да си попаднете на точното място,до печката.
3
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление ако притежавате всички тези качества има голяма вероятност да ви зарежат защото сте твърде скучен и "тръпката" я няма. Жените не харесват свестни мъже, които са годни да бъдат добри бащи и съпрузи. Тях ги интересува само "тръпката" и когато тя изчезне, те отиват при някой друг.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебел портфейл.
1
9
 
28
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Поредната феминистка статийка. Дали си заслужавал? А госпожата какво може да предложи, освен обичайното? Априори, като слаб пол й е позволено да променя мнението си, както намери за добре и стотици други неща, които за мъжа са неприемливи. Не разбрахте, че с тази философия си правите най-големия автогол, защото на истинските мъже отдавна му е все тая какво смятате за качества, вие феминистките болни.