Вълшебен януари чака 3 зодии! Те са?

Новата година е тук и всеки се надява, че ще е добра
Обновена: 2 яну 2019 16:44 | 2 яну 2019 15:30, Ивета Иванова
8
Вълшебен януари чака 3 зодии! Те са?
Снимка: Pexels

Новата година е тук и всеки се надява, че тя ще е добра, успешна и щастлива. Ето и кои са зодиакалните знаци, за които първият месец на 2019 г. ще бъде приказен.

Телец
 
Телците ще се чувстват свободни и готови за приключения. Ще имат много възможности за пътувания, ще поемат рискове и ще се отдадат на философстване, което ще им помогне да разберат много неща за себе си.
Ще са настроени невероятно оптимистично през целия месец. Може да се захванат с нови проекти. Ще действат спонтанно и ще осъзнаят колко вълнуваща година ги очаква.
 
Рак
 
Тези знаци ще са коренно различни през 2019 г. Още от първия месец на годината ще чувстват, че имат повече енергия и ще впечатляват околните с чара си.
 
Доста вероятно е през януари необвързаните да намерят специален човек, а обвързаните да направят по-сериозна крачка в отношенията. Може да се сгодят. Очаква ги месец, пълен с любов и романтика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Да се Знае преди 5 години
и гледането на карти, и гледането на звездите, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания в (фалшиви религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), не хороскопа и таро.. :(
5
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
и кво ... за мене само студ значи.хммм познавам една дева - ще и сцепа ***!
4
3
 
2
 
! Отговори
Лолллллл преди 5 години
Защо не искаш да станеш велик човек а се оправдаваш с ретроградния меркурии? Защо вярваш че Скорпиона е лошо момче с кожено яке и искаш да изневериш на съпруга си? Защо мислиш че метресата ти е Скорпионеса с цигара в ръка която те побърква и ти взима парите но не можеш да я оставиш заради здравия секс но тя те проваля човече осъзнай се, спри обсесията си с астро секса и ще превъзмогнеш ретроградния меркурий и може да станеш любовник на Цезар през портала останал от снимките на Ченге във Времето
3
4
 
5
 
! Отговори
Лолллллл преди 5 години
Пусните малко фира и за лъва бе все некви телци мелци раци мраци и деви им вървят шитните а не искате грандйозния лъв да намаже фелията само катран давате.. скапана съдба.. скапани земни знаци където се обърне човек все ревъртват към традиционното.. тоя асиметричен свят на кирта и мръхсотията.. ех мааааму стара значи отиваш в езотерика хората пак правят същите неща като навсякъде.. каквото означава традиционно/стабилно е на пиедесетал, земни знаци скорпиони.. извинения с ретрограден меркурии абе
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демократите съсипаха България!!!
1
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите съсипаха България!