Красота на кредит! Нови устни, скули, гърди... с ниска лихва

Интересна реклама в социалните мрежи привлича интереса
4 яну 2019 07:10,
4
Красота на кредит! Нови устни, скули, гърди... с ниска лихва
Снимка: Pexels

- Муци, какво си пожелаваш тази година? - запита русокосата девойка своята също толкова русокоса приятелка. Двете пиеха кафето си заедно всеки втори понеделник в месеца, защото така препоръчвали модните списания, чиито съвети те религиозно спазват.
- Ех, муци... Нали помниш онова червенокосо недоразумение, което на онзи купон се заби с вече бившето ми гадже..
- Да? - кимна русокосата девойка и разбърка кафето си с престорен жест. Искаше всички да и повярват, че е от големия град.
- Сега се е хванала с някакъв богат чичка и той и подарил за Коледа... нови устни! Представяш ли си?!?
- Наистина ли? - изуми се красавицата и отпи шокирано от кафето, поклащайки глава.
- Да! И се замислих... и аз искам нови, по-големи и по-сочни устни! - заяви гордо мадамата на всеослушание и се изпъчи напред, сякаш глътнала бастун.

Хората от съседните маси се спогледаха смутено.

"Хубаво е човек да има големи... мечти", помислиха си двама младежи на масата, които се подсмихнаха един на друг под мустак.
- И какво... как ще си го позволиш? - попита озадачено приятелката. И двете знаеха, че това никак не е по джоба им. Мечтите, обаче, трябва да се следват на всяка цена!
- Ще си ги взема на изплащане! - заяви с категоричност момичето.
- Че правят ли го това вече бе, муци??

Дамите от диалога по-горе са напълно измислени за целите на този материал. Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна, уверяваме ви. Новината, обаче, е съвсем истинска, защото пластичните операции па лизинг са... налични

Уголемяване на гърди, устни, скули... Интервенции, които се радват на засилен интерес. Заедно с него конкуренцията между разкрасителните центрове расте, които прибягват до все по-нестандартни оферти, за да привличат своите клиенти.

Интересна реклама в социалните мрежи привлича интереса. С помощта на банков кредит клиентите могат да уголемят устните си, скулите си и дори да се подложат на лазерна епилация, съобщи "Дарик".

Собственикът на центъра д-р Цветозар Балабанов разказва, че е имал запитване от свои пациенти за разкрасителни процедури на лизинг и това го е накарало да предприеме този иновативен подход.

Офертата била пусната в нета едва вчера, а вече се радвала на голям интерес – в клиниката били получени между 10 и 20 обаждания на потенциални клиенти, които чакат одобрение за кредит.

Към момента абсолютно всичко може да се вземе на кредит от 150 до 10 000 лв. и то с минимално оскъпяване, по-малко от 1%.

Гърди на изплащане също се предлагат, но не в тази клиника. Тегленето на кредит за силикон не е ново за страната ни, а един от най-известните случай е този на Мис България 1999 година – Виолета Здравкова, която инвестира в пластичната операция с помощта на кредит от банка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пари за свинска муцуна и силиконови цици винаги се намират, но за да се гледат деца пари няма.Ако има дете Ганьовица трябва да забрави за парцалите от мола и за скъпите телефони.на всичко отгоре и цигарите трябва да откаже, а всички знаем, че Ганьовица не е готова да си жертва рахатлъка.
3
2
 
10
 
! Отговори
HELL преди 5 години
Статия е писала "българка" за това свинска статия МУЦИ-ГУЦИ!
2
2
 
18
 
! Отговори
uhu преди 5 години
Добре дошли в Кифландия!!!
1
2
 
10
 
! Отговори
льольо преди 5 години
Муци, какво си пожелаваш тази година?