Любовен хороскоп за настъпилата 2019 г.: Какво ви очаква?

Романтика за телците
5 яну 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
7
Любовен хороскоп за настъпилата 2019 г.: Какво ви очаква?
Pixabay

Предстоящата година обещава за голяма част от зодиите да имат късмет на фронта на любовта - ярки познанства и приятни взаимоотношения, прогнозира астрологът Вера Сторм пред Elle. Звездите съветват - бъдете по-смели и ще намерите щастие, но т другата страна е здравият разум - любов, любов, но не губете главата си. 

Овен
 
През 2019 г. представителите на тази зодия ще бъдат неустоими. Тяхната харизма и чар ще бъдат достатъчни, за да спечелят повече от любовта. Звездите ще бъдат повече от благосклонни както за семейните, така и за тези без партньор. Овните, които все още търсят своята половинка, трябва да бъдат по-често там, където има много хора. Сред новите познати има повече шансове да се намери любовта. Тези, които имат партньор, съветът е да помислят дали да не стигнат до олтара през тази година. По-добро време за това не може да се намери! 
 
За какво да внимавате? 
 
Въпреки розовата прогноза, не се отпускайте и внимавайте с импулсивността си. Вашият огнен характер и диви емоции могат да унищожат дори най-благоприятната астрологична прогноза. Не изпадайте в крайности и любовта ви ще бъде на ваша страна.
 
Телец
 
Спокойната романтика е мотото на любовната ви прогноза за 2019 година. Без авантюри и нови познати! Само изпитани във времето връзки ще донесат радост и удоволствие. И ако нямате, тогава е по-добре да се въздържате от търсенето на голямата любов. Тази година е време, в което да бъдете търпеливи и любовта ще ви намери. Семейните Телци и тези с дългогодишни партньори да внимават през втората половина на годината, опитайте се да избягвате кавги и скандали. В противен случай връзката ви ще бъде на кантар. Но все пак помнете - Жълтата земна свиня е на ваша страна, ще ви донесе късмет.
 
За какво да внимавате? 
 
Тези от вас, които мислят да станат родители, не трябва да отлагат това решение! Децата, родени тази година, ще донесат много щастие и радост.
 
Близнаци
 
Звездите са предвидили различни ситуации за семейните и тези без партньор. Ако сте семеен човек, следващата година, уви, може да доведе до трудности във взаимоотношенията с половинката ви. И всичко това, защото ще бъдете напълно потопени в работа и няма да остане време за пълноценен личен живот. 
 
За тези Близнаци, които все още не са обвързани, любовният хороскоп е малко по-добър. Забавни запознанства, краткотрайни връзки, романтични изживявания - всичко това е напълно възможно. Но за да имате сериозна връзка трябва сериозно да се потрудите. Във всеки случай, не се отчайвайте - любовта ще почука и на вашата врата!

За какво да внимавате? 
 
Краткотрайните връзки и случайните познанства не винаги са безвредни. Бъдете нащрек и не губете главата си!
 
Рак
 
Доверете се на чувствата си и любовните взаимоотношения ще ви дадат много чудесни преживявания. Ще оценят вашата откритост и ще реагират по същия начин. Жълтата земна свиня ще бъде с вас на любовния фронт, защото и тя оценява топлината на семейното огнище. За онези от вас, които трябва да вземат решение за брак - вземете го и тръгнете към олтара! Съчетайте се и ще бъдете щастливи. Тези, които все още нямат партньор, но имат желание за връзка, звездите съветват - обърнете внимание на хората около вас, които познавате добре - там може да намерите сродна душа.
 
За какво да внимавате? 
 
Колкото по-често говорите с любимия си човек за чувствата си, толкова по-добре. Вашето отношение ще бъде оценено!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 1Ти пък чу една думичка ис е чудиш как да я ползваш ама не си разбрал какво точно означава като гледам...
3
0
 
3
 
! Отговори
:( преди 5 години
До .......*** nenormalen!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българйя, няма- да- получи, горйва,...
1
2
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ти си ясен! Зодията ти е син джeндър грантаджия.