Какво ви очаква през 2019-а според личното число?

Новата 2019-а година ще бъде под влиянието на тройката
3
Какво ви очаква през 2019-а според личното число?
Снимка: istock

Новата 2019-а година ще бъде под влиянието на тройката от нумерологична гледна точка. Това ще е година на творчество, себеизразяване и привеждане в съответствие. Три се счита за специално число. Чрез енергията на тройката ще можем да изразим истинската си същност и истинските си желания.

Каква ще бъде за вас 2019-а според личното ви число за тази година?

За да разберете кое е вашето лично число, трябва да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28.

След това събирате цифрите на числото, което се получава след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. Съберете 1 и 0 и ще получите вашето лично число, което е 1.

Ето какво ви очаква:

Лично число 1

Това е година на ново начало за вас. През последните месеци сте успели да постигнете напредък. Възможно е да сте направили и драстични промени в живота си. През 2019-а ще може да изразите вашата нова същност пред света. Стартирането на нови проекти, правенето на нещата по различен начин и даването на нов старт, ще бъде силен фокус за вас тази година.

Лично число 2

През 2019-а ще трябва да продължите да „строите“ и да напредвате. Вие сте на правилния път и сте се отправили в правилната посока, но сега трябва да помолите другите за помощ и напътствия. Ще имате нужда от подкрепа, за да постигнете целите си и да следвате желанията си. Обучения и създаване на солидни партньорства, ще бъдат основна тема за вас тази година. Не се страхувайте да поискате помощ, ако имате нужда от нея, както и да направите изграждането на нови приятелства и съюзи приоритет.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моето любимо число е 69.
1
4
 
9
 
! Отговори
0 преди 5 години
И през 2019 ви очаква 1 голям *** с две по-малки ...