Седмичен любовен хороскоп: Какво ги чака знаците?

Вижте всяка зодия и какво ще ѝ се случи в интимен план
8 яну 2019 17:15, Ивета Иванова
1
Седмичен любовен хороскоп: Какво ги чака знаците?
Снимка: Pexels

Овен 

Проявете търпение към претенциите на половинката си, колкото и странни да ви се сторят. Както знаете всеки понякога има „лош ден“ и на вас ви се е случвало. И в такива моменти сте очаквали да ви отстъпят. Може би сега е ваш ред. След като успокоите обстановката с обезоръжаващата си усмивка ще се почувствате много по-добре, ще разберете смисъла на израза: благородна мъдрост. Бъдете сигурни, приятел/ката ви ще оцени жеста високо.
 
Телец
 
Настроението ви е романтично и сте в състояние да превърнете дори най-смелите си пориви в действителност. Проявете инициатива, независимо дали сте във връзка или не. Ако вече имате приятел/ка споделете вълненията си и разберете дали той/тя няма същите желания. Усещането за синхрон и хармония ще ви вдъхнови. Ако пък сте в групата на необвързаните не пропускайте възможността да общувате и да се запознавате с нови хора. Сигналите, че сте обект на нечий интерес ще бъдат повече от един.
 
Близнаци
 
Разнообразни ще са заниманията ви през тази седмица. Ще са свързани предимно с приятели или съученици, които ще имат нужда от помощ. Не им отказвайте, макар че ще се наложи да пренебрегнете някои свои предпочитания. В края на седмицата ще получите нещо като изненада-награда от половинката си. Е, няма да е награда в истинския смисъл на думата, но вие ще я почувствате така след „жертвите“, които сте направили за приятелите си. Изненадата ще е нещо, за което отдавна си мечтаете.
 
Рак
 
Личните отношения ще са много спокойни. Ще усетите, че половинката ви разбира прекрасно и с удоволствие се включва в реализацията на идеите ви. Използвайте момента, сега бихте могли да намерите решение на някои спорни въпроси. Подхождайте тактично и не прекалявайте с изискванията. Ако връзката ви е стабилна ще установите кои са истински дълбоките причини да сте заедно освен естественото ви привличане.
 
Лъв
 
В следпразничния период и в първите учебни дни обстановката често ще е непредвидима и ще се отрази на отношенията с половинката ви. И двамата ще сте неспокойни, самовглъбени, разсеяни. Не разчитайте само на чара си, контролирайте емоциите и избягвайте проявите на ревност и егоцентризъм. На моменти ще ви се струва, че някои случки от миналото се повтарят. Замислете се, анализирайте конкретните прилики и не повтаряйте стари грешки, за да не преживеете още веднъж старите разочарования. И не забравяйте проверената истина, че любовта иска жертви.
 
Дева
 
Ще е малко трудно да разпределите вниманието си между собствените грижи и претенциите на половинката. Напрежението ще се движи по синусоида. Приемете случващото се като изпитание за вас и проверка на силата на чувствата и здравината на връзката ви. Не провокирайте остри спорове, които само ще навредят на отношенията. По-добре е да отложите реализацията на някоя от целите си вместо да „тъпчете на едно място“, да се зареждате с черни мисли и да търсите проблемите там, където ги няма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари