Телец спорт, Лъв – PR: Професията, която ще направи зодиите богати

Финансовата стабилност е от огромно значение за всеки от нас
10 яну 2019 21:33, Ивета Иванова
13
Телец спорт, Лъв – PR: Професията, която ще направи зодиите богати
Снимка: Pexels

Финансовата стабилност е от огромно значение за всеки от нас. Едва ли има някой, който да не иска да живее в лукс, да купува ценни предмети и скъпи, впечатляващи тоалети, да пътува и посещава интересни събития. Ето какво най-много се отдава на зодиите и от какво е вероятно те да изкарат най-много пари.

Овен
 
Амбициозни и работливи са, трябва да заемат лидерски позиции. От тях стават чудесни лекари, театрални и филмови агенти и борсови посредници.
 
Телец
 
Телците могат да завладеят света на спорта. Може да притежават или управляват спортна зала, да са сред най-успешните футболисти, волейболисти, плувци и т.н. Отдава им се и спортната медицина, подходящи са за физиотерапевти.
 
Близнаци
 
Родени са за главни готвачи - всички ще се удивяват на кулинарните им шедьоври. Общуват прекрасно и умеят да се пазарят, така че могат и да се занимават с търговия на храна.
 
Рак
 
Пишат прекрасно, иска им се да издават книги, да разказват истории. У нас няма как да забогатеят от това, но могат да си направят блог, да разказват преживяванията си в предавания, да участват в конференции и да пробват късмета си в чужбина.
 
Лъв
 
Изключително обаятелни личности, чарът им помага да успеят. Биха били прекрасни като организатори на светски събития, ПР специалисти. Често и самите те стават част от шоубизнеса - певци, танцьори, актьори и т.н.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предложението за моя асцендент ми допада много повече от това за моя знак, тъй като не обичам да готвя повече от 1 час дневно, а и не всичко ми се получава като за шестица. Детектив страшно много ми харесва!!! Това са и любимите ми книги и филми.
12
4
 
1
 
! Отговори
мразя рока преди 5 години
В реалната астрология (и тази е реална но е мейнстрийм разберете и е понякога недостатъчна) има асцеданти, има луна, има аспекти които са доста определящи за способности, потенциял, вродени дарби
11
3
 
0
 
! Отговори
мразя рока преди 5 години
Най-великата Зодия е скорпион? Ами според холивудското разбиране за астрологията е така. Удри тая емоция и визия за лошото момче скорпион който издържа на всичко, пребива всички и здрав секс. Реално повечето скорпиони са може би пробивни но странни и ако не внимават опасни за околоните хора които с времето придобиват страшни психологически изкривявания защото са толкова затворени
10
1
 
0
 
! Отговори
мразя рока преди 5 години
Но нищо не противоречи на нищо. Steve *** си беше 100% идеалист, мечтател и искаше да направи света по-добро място. Не мисля че разбираше толкова от компютри като някакъв инжинер, но имаше емоция и постоянство и подпалваше хората с визията си, която беше достигната в крайна сметка. на фундаментално ниво рака може би е връзка между едно нещо и друго и грижа, което си е доста силно и не може да се каже че тесла и мъск са слаби личности които обичат вкъщи да се грижат за децата такива работи
9
2
 
0
 
! Отговори
мразя рока преди 5 години
Не знам дали новините които минават за норма за по-добри от зодиака. Те са някакъв водопад от ултра негативност. Вчера си мислех как да мисля за хората които се занимават с новини в днешно време. Общо взето са дилъри на страх. Рибите винаги ги изкарват някакви мили сладки без шанс в реалния живот.. Раците домошари и 100% женски знак, все едно майка вкъщи на топло.Steve *** - РибиNicola Tesla - РакElon Musk - РакDonald Trump - както и повечето политици - Близнаци (двойнственост)
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-великата зодия е cкopпион. Винаги справедливи, силен дух, характер, непобедими, никога не се отказват, винаги печелят, точни в отношенията. С кoмплeкcapите са гaдни, с готините са готини. Само няколко имена - Диего Марадона, Леонардо Дикаприо, Райън Гослинг все скорпиони
7
1
 
2
 
! Отговори
Еее преди 5 години
Ужас, всеки ден по десет статий за зодиака. Престанете вече!Пълни глупости всеки път. Влизам да проверя какво става по света и у нас и се почва-тая зодия хърка, оная може да прави масажи,коя зодия върти кавали по хубаво и т.н.Досадно е вече...
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глууууууупооооооостиииииииииии!
5
3
 
1
 
! Отговори
anansar преди 5 години
Риби.Изключително сладки и мили, работят в екоорганизации, в домове за възрастни хора или сираци, стават и прекрасни ветеринари. Може да са и учители.Учителска заплата 600 лв, на служител в социален дом 450 лв, еко активистите пък съвсем не работят за пари. Рибите са обречени на мизерия.
4
3
 
0
 
! Отговори
nina преди 5 години
Телец да управлява спортна зала-абе вие луди ли сте?Баси досадата..Предполагам че всеки би бил щастлив,ако можеше да изкарва добри пари от хобито си.Ако ли не,като един телец ще бачкам здраво,за да мога да правя това,което обичам,с хората,които обичам :)
3
4
 
3
 
! Отговори
порно бсп преди 5 години
не съм зодия
2
3
 
5
 
! Отговори
От едно Теле преди 5 години
До Анонимен, браво Теле...Само едно Теле може да разбере друго Теле.Много точно си го написал/а.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последното нещо което на тоя свят иска Телец е да управлява спортна зала.Някакси гледката на назобани *** издаващи животински звуци докато блъскат железото или перхидролени принцеси от село въртящи очи и дупе за мутрата с най големия баварец им е... противна.Телеца не обича драма,мрази некви *** да се лупат и крещят докато се обарват по бицепсите.Това е за комплексари.