Сексът на първа среща – как влияе на връзката

Учените твърдят, че той може солидно да я заздрави
11 яну 2019 23:00, Иванка Гъркова
63
Сексът на първа среща – как влияе на връзката
Снимка: pexels.com

Много често двама души, които се срещат за първи път, нямат смелостта да предприемат по-сериозна крачка като целувка по устните, камо ли секс. Обикновено много малко са онези, които се решават да се отдадат на интимности в този момент, защото предпочитат първо да опознаят човека на среща. Но според изследване на учени от две страни, трябва да са по-разкрепостени.

Сексът на първа среща оказва положителен ефект върху връзката на двамата – заздравява я, категорични са психолозите от университета в Рочестър и техните колеги от Научния център в Херцлия, Израел. Според тях сексуалното привличане има важна роля за стабилността на една току-що оформила се двойка.

„Сексът задълбочава емоционалната обвързаност между непознати“, смята Гурит Бирнбаум, която е един от авторите на въпросното изследване. И уточнява, че това се отнася както за партньорите от женски пол, така и за тези от мъжки.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: сексвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
13
 
7
 
! Отговори
Ммм секси преди 5 години
Първа среща. Хи как се казваш. Мр. Секско. Колко ти е голям? Ми малко по голям от краставицата ти в хладилника ти. Колко е дебел? Колкото акуто ти ако си имала запек в кнефа. Прстак , шбняк , утрпка. Отхвърлен , изоставен но сех.
12
3
 
25
 
! Отговори
Годжа сикли преди 5 години
За първа среща свиркa за втора балдъзата за трета и двете.
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще я заздрави с бебе от първата среща.
10
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички българи масово са девственяци и на 30 40 и на 90 100 години .И затова емигрират да търсят поне една жена.Докато всяка жена е правила секс с поне 30 40 100 1000 и на горе .А на първа среща най-много да си говорите до секс трудно се стига.За сметка на това стигне ли се часове як секс има.
9
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие сте луди бе. Редовния секс е вреден за здравето. Като се направят децата и край.
8
6
 
22
 
! Отговори
Джендю преди 5 години
Мен не пърцат винаги на първа среща.... Ине мога да си седна после на палавлто соросоидно дупе....
7
3
 
36
 
! Отговори
JJ преди 5 години
На жената и трябва постоянен и хубав секс, за да е щастлива. Оттам нататъка, ако характерите са ок и мъжа знае как да я води през връзката нещата няма как да се объркат.Нямам нито 1 приятелска двойка със здрава връзка, където да има боли ме глава, бизнеса ме изцеди мило и т.н.Хубав секс, ясни отношения и отстъпки, когато е необходимо, за да е здрава спойката!!!
6
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПО-ДОБРЕ СЕКСА ДА Е ОЩЕ НА ПЪРВА СРЕЩА ЩОТО ГИ ИМА ВСЕКАКВИ ЕКЗЕМПЛЯРИ И ОТ ДВАТА ПОЛА!!ЕДИНЯ ВИКА СВЪРШИХ А СЕКС ДОРИ НЕ Е ИМАЛО :D А ДРУГИЯ ВИКА УМОРИХ СЕ СЛЕД ЕДНА МИНУТА И НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ :D А НА ТРЕТИЯ И ЧЕТВЪРТИЯ ПЪК ИЗОБЩО НЕ ИМ СТАНА :D
5
5
 
17
 
! Отговори
:) преди 5 години
Затова, слушайте какво пеят хората. На първа среща правете само кекс, кекс, кекс. Така ще направите добро впечатление като човек, който знае сладкарски рецепти и, може би, лицето, за което сте правили кекс, кекс, кекс ще започне да гледа на вас много сериозно!
4
6
 
17
 
! Отговори
Зависи преди 5 години
Различните хора разсъждават различно.3, ако не лъже нас, значи е измамник по отношение на момичетата, за които пише. Те явно са тийнейджърки, защото жена на 20 и повече години няма да се хване на думите на някого, който още на първата срещ6а й казва, че има сериозни намерения.Освен може би наркоманките, нимфоманките и жените, които злоупотребяват с алкохол.
3
5
 
40
 
! Отговори
М. преди 5 години
Ако на първата среща не ме впечатли с големина, повече не му вдигам телефона.
2
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги им казвам, че гледам сериозно на тях. Пуснат ли на първа среща, повече не ме виждат..
1
26
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз лично не съм гледал сериозно на жена с която съм спал на първа среща.