Овен, Козирог... 4-те зодии, които не умеят да казват: НЕ!

Те игнорират себе си и своите нужди, за да не се сърдят другите
13 яну 2019 09:28, Ивета Иванова
5
Овен, Козирог... 4-те зодии, които не умеят да казват: НЕ!
Снимка: Pixabay

На някои им е по-трудно да отказват да помогнат на близък или да се видят с роднина или приятел, дори да са заети, защото така се чувстват като предатели. А и не всеки приема отказа добре.

Има няколко зодиакални знака, които просто не могат да кажат "Не", игнорират себе си и своите нужди, за да не се сърдят другите. Ето и кои са те.

Овен

Те са независими и нервни, амбициозни са и следват своите мечти. Но винаги гледат да угодят на близките си. Обичат да правят хората щастливи и да казват "Да". Това е позитивна дума, затова е любима на тези зодии. Те са оптимисти, решителни и уверени, затова използват често въпросната дума. Понякога нараняват себе си, защото не могат да кажат "Не", дори когато това е единственият възможен отговор. Не понасят някой да ги отхвърли. 
 
Козирог
Козирозите държат винаги да изпълнят задълженията си, да свършат много работа. Затова винаги приемат, когато някой ги помоли за помощ или услуга. Знаят, че това е единственият начин да направят хората щастливи. Може да не ви харесват като личност, но ако видят, че сте сериозни към работата си и сте старателни, те ще ви помагат да постигнете целите си. Дори когато не са съгласни с някого, ще се смилят над него и ще пренебрегнат себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Риба преди 5 години
Абсолютно вярно за мен!За другите Риби не знам?!Дори понякога ненавиждам себе си,заради тази си слабост!Всеки път се заричам да се науча да казвам "Не",и всеки път продължавам да вървя по-старите си пътеки,и да повтарям старите си грешки?!
2
3
 
1
 
! Отговори
не ни занимавайте преди 5 години
не съм от тези зодии
1
1
 
25
 
! Отговори
козирог преди 5 години
и после си бием главата, защото всеки път се убеждаваме в наглостта на тези, които ни познават и използват.