Една жена би си тръгнала и когато обича силно. Защо?

Дали мъжете не пропускат техните емоции, да бъдат прегърнати...
19 яну 2019 16:32, Михаела Лазарова
71
Една жена би си тръгнала и когато обича силно. Защо?
Снимка: Istock

В любовните взаимоотношения между мъжа и жената винаги ще има нещо неразгадано. Въпреки да знаят, че жените са "сложни" същества, господата все пак си мислят, че знаят напълно какво искат жените. Дали?

Дали не пропускат техните емоции, моментите, в които искат да говорят, да споделят, да бъдат прегърнати...

Моментът, в който обичащата жена си тръгва. Защо жените, които изпитват дълбоки емоции са готови да напуснат партньорите си?

Усеща, че не може да разчита на вас

Дори една жена да показва често своята независимост, има моменти, в които се нуждае от подкрепата на любимия си. Всъщност, силната жена се нуждае от постоянна подкрепа, дори да не го показва явно. Само надежден партньор може да я накара да се чувства сигурна и комфортно.

Когато се изморява да покрива очакванията ви

Мъжете имат очаквания от жената до себе си. Да се поддържа, да бъде в добра форма, да готви вкусно, да забавлява партньора си и т. н., дълъг списък. Наистина ли е необходимо да отговаряш постоянно на изискванията на някого? Това ли е любовта?

Не се чувства като единствената

Тук не става въпрос само за изневярата. Чатове с приятелки, познати в социалните мрежи. Докъде може да стигне един флирт, за който мъжете често казват, че е безобиден. Моментите, в които той без грам притеснение се заглежда по чужда жена в присъствието на партньорката си, игнорира я на социални събития или не ѝ обръща достатъчно внимание по принцип.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: любовлюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КратунКратунчо, като я пуснеш да си върви, след 2-3 месеца ще дойде да ти *** да си я прибереш обратно. Не се поддавай на такива пенизи. Като мине още време нещата ще се прояснят. Обикновено нещата са приключили завинаги и тя е един изпърдян *** който се е лишили от подкрепата коятое имал досега........................ не се поддавайне ред сълзи, ред сополи
49
3
 
3
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Те за това над 35 години са сами и нещастни,сайтовете са пълни с такива дето не знаят какво искат или искат нещо дето го нема!
48
2
 
6
 
! Отговори
100 преди 5 години
До Кртаунбез причина,никой не тръгва.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остави човека-ако си тръгне и се върне то това е твоя човек-ако не се варне ЯСНО !!и.........НАПРЕД ! Природата не търпи празно !
46
3
 
12
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Една жена поиска ли да си тръгне, не я спирайте. Иначе ще се гърчите до безкрай, за да и угодите, а тя лекичко ще ви върти на пръста си, защото ще се чувства значима.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дори една жена да показва често своята независимост, има моменти, в които се нуждае от подкрепата на любимия си." Това най- го обичам. Когато и е добре е демонстрира колко е независима и как има да прави каквото си реши и как мъжа и нищо не значи, но когато я налегне депресията, същият този мъж трябва да забрави всичко, да я обича, прегръща и пак да се грижи за НЕЙНИТЕ нужди. Любовта е взаимна - не може само да искаш, трябва и да даваш.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
била го оставила ми жена ти и родата очевидно имат пръст в тази работа. кой да ги търпи когато ти самия не може да се справиш с тях. кога си изпуснал юздите на жена си да си седи постоянно при родата, а не при мъжа си и редом до него с проблем и без проблем. децата не се гледат от баби и дядовци имат си майка и баща да се редом до тях. така жената се разглезва и няма отговорност нито към мъж нито към деца.
43
2
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
докато ви е дебел и голям няма да бъдете изоставен, а дори ще намирате още и още жени които да залитат по вас. ... за портфейла говоря, да не си помисли някой нещо дрещо
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мога да ви кажа кога няма да си тръгне, дори и да е престанала да обича - когато знае, че може да разчита напълно и във всяко отношение на партньора си.
41
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
оставила те е ша защото на вуйчото сина ша е много проблематичен ша. ако вдигнеш ша заметеното ша под килима ша във взаимоотношенията ви ша ще разбереш ша цялата ша история ша.
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по нататъка самият факт че жените са всички актриси с всичките си дрехи и т.н го интерпретирам като рефлекция на това че - ами света си е някаква илюзия която ние си генерираме в главите. Това е като напомняне. Материалното не е ултимативната цел.. закачиш се за някоя идея, някое нещо, някаква идеология, някаква работа каквото и да е, повечето жени рано или късно ще го използват това за ЛОСТ за контрол даже и да не разбирах технически че го правят. Интерпретирайте като - не губете себе си
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве жените винаги ще са леко фрустриращи. Те са символичен еквивалент на Луната - нонстоп движи и се сменя по някакъв начин. Но мисля също че реакциите им ако могат да се отделят от наистина глупостите, ако се вгледате бих казал че разкриват някакви истини за света за мъжа и т.нГолямата истина е най-вероятно че жените индиректно владеят този свят. Мъжа трябва да създава цели светове в света по инстинктивните желанията на жената за да й е комфортно. И това не подлежи на преговори. Инстинкт.
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам нито един мъж, който да е използвал насилие в семейството си. И нито една позната жена, която да е била насилвана в семейството си. За да не се бъркате с медийните простотии, проверете каква част от познатите ви са насилвали или насилвани. Останалото са медийни манипулации.
37
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години една ме заряза. Беше ми много гадно. Сега съм много успешен. От години се опитва да се свърже с мен - фейсбуци, скайпове, мейли,каквото докопа... Била направила грешка. Няма шанс да ме види отново или да говори с мен. Дори дума няма да чуе или ред да прочете от мен. Няма и да ме види, освен по телевизора. Ако ме покажат. Вече съм семеен, с дете и брак от над десетилетие... Смешни са. И жалки. И си мислят, че не ги разбираме. Напротив, много добре ги разбираме. И за това не сме с тях
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото е объркана от всичките феминистки глупости, които е чула през последните 40 години. За това би си тръгнала дори да обича. Мъжа би си тръгнал от жена, която обича само при изневяра.
35
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен една ме заряза защото я нямало "тръпката". После разбрах и че ми е изневерила преди това.
34
12
 
26
 
! Отговори
Препатил преди 5 години
Обичащата жена си тръгва, когато свършат парите.
33
14
 
27
 
! Отговори
🤔 преди 5 години
Три пъти изоставям мъже, като имам чувства към тях без да имам друг в резерва, единият беше флиртаджия, другият не ме ценеше, третия беше празнодумко! Разберете, че и търпението ни е до време, няма кой да ви остави да си разигравате коня...
32
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората в днешно време нямат никаква емоционална интелигетност. За най-дребни работи се карат, вдигат си скандали, заяждат се, обиждат и накрая се разделят. Много по-лесно е да си тръгнеш, отколкото да градиш дългогодишна връзка с човека, когото обича. И в една дългогодишна връзка - да на един етап става битовизъм, любовта е и саможертва, не е само почивки до Дубай и тази ли е новата ти.
31
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука един човек от форума го е казал ама абсолютно точно - тръгне ли си жената, има друг.