Мъжете от някои зодии са прелюбодейци. Ето от кои!

В природата им е да изневеряват, просто не могат да устоят
22 яну 2019 11:30, Михаела Лазарова
15
Мъжете от някои зодии са прелюбодейци. Ето от кои!
Снимка: Reuters

Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е ужасно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и откриваш, че той ти е изневерявал отново и отново. Извинява се, кълне се, че това няма да се повтори никога повече, но се случва пак.

Мъжете от някои зодии са серийни прелюбодейци. В природата им е да изневеряват. Не могат да устояват на изкушението, а и има толкова много риби в морето. Те винаги се нуждаят от странична връзка, за да се чувстват добре. Трудно е да им се има доверие, особено когато сте ги хванали повече от веднъж в крачка.

Чувствата ви заливат като вълна. Започвате да се чудите дали някога изобщо ви е обичал и какво да правите оттук нататък.

Някои зодиакални знаци са по-верни от други. Ако сте попаднали на някого от най-заклетите прелюбодейци в зодиака, внимавайте. Ето кои са те.

Близнаци

Близнаците са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго.

Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.

Близнаците също така са известни с колебливостта и нерешителността си. На единия ден може да ви обожават, а на следващия да се отнасят с вас с пълно безразличие. Твърде непредсказуеми са.

Везни

Везните мразят да са сами. Изкушението да изневерят идва в моменти, в които половинките им са твърде заети с техните си неща. Везните искат партньор, който да им дава цялото си внимание. Само за миг да не получат онова, от което имат нужда и обръщат погледа си встрани, понякога само за да направят напук.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Вълчо аз разнообразявам с моята жена и правя неща ,които с друга не бих направил.Знаем си на кой какво му харесва как да се направи ,общо взето това което казваш всъщност излагаш себе си.Търсиш чуждо ,но и там пак няма да получиш каквото искаш .И така ще ги сменяш ,трупаш бройка но стажа ти пада.Слаба психика и избираш лесния начин.По добре чуждо от колкото да се постараеш да направиш нещо повече.Жалък си.Не подвеждайте и другите.
13
6
 
0
 
! Отговори
Вълчо Е-чо преди 5 години
Здравейте Моето мнение е, че изневярата сама по себе си е полезна и за двамата и хубаво след 4 година от съжителстването и двамата да изневерят по не по един път.. Секса става твърде еднообразен в този начин на живот. Когато се отгелждат деца особено малки не се прави много секс и това обществена тайна защото нито един мъж няма да иска вече стои до някаква изкуфяла от объркани хормони жена. За това най добре и двамата да преодолеят егоизтичните си изблици и да си позволят взаймно да си изневрят
12
4
 
5
 
! Отговори
начисто преди 5 години
Така и жените им ще са спокойни, че където и да шарят пак ще свият морни нога до тех.
11
4
 
3
 
! Отговори
начисто преди 5 години
Нека тези които не се задълбочават си турят една червена точка на челото, за да не се налага да ги бият после, а да викат ама аз нали съм предупредил.
10
4
 
16
 
! Отговори
Онзи преди 5 години
Евала на "Ъ" . И аз съм на същото мнение но със 15 годишен стаж във брака и съм със 2 деца. Както казваше един колега : Абе ти ако хванеш някоя от улицата как ще я таковаш ? Като К*рва нали? Аз викам Да. Сега да обърнем нещата и да те питам :Ако някой хване твоята жена как ще я такова ? Като К*рва нали ? Аз викам : Сигурно така ще направи . А той ме пита : Сега кеф ли ти е че някой такова жена ти като животно ??? ТОВА Е ВЪПРОСА КЪМ ВСИЧКИ КОИТО КРЪШКАТ НА ПОЛОВИНКИТЕ СИ .
9
2
 
28
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
При положение че съм 10 години с моята жена, не казвам че съм нямал възможност да го направя ,но не съм.С нея съм защото я обичам и нямам намерение да търся друга.Пазара е пълен с бракувана стока от която не става нищо.Отделно който ми казва ,че удря чужди и се крие;значи сте безчувствени хора без капка морал и възпитание!Ако направя такова нещо дори и да го скрия от всички ,никога ,никой да не разбере, аз ще зням.!Ще ме човърка и изяжда отвътре измамата и подигравката която съм направил!
8
13
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Мир в къщи и лю..ов на вънка. Всички, МЪЖЕ И ЖЕНИ, сме 50 на 50%, важното е да не те разберат. Умната !!!
7
10
 
6
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Изневерите са хубаво нещо. Джасъйте се яко.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости всеки които изневери гаджето му знае и или късат или се избиват ами избивайте се и късайте
5
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изневярятя е хубаво нещо,само да не се задълбочава човек,което е грешка на повечето,които я практикуват!
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До PepeИ аз съм Близнаци,ама не мога да кажа същото!
3
5
 
10
 
! Отговори
Pepe преди 5 години
Аз пък съм близнак и никога не съм изневерявал! Не знам кой изобщо би се вързал на подобни глупости!
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте промивали и без това малкото мозък на жените...
1
7
 
21
 
! Отговори
! преди 5 години
Аз съм везни и никога през живота си не съм изневерявал. Така че може да си напечатате статията на мека хартийка и да я използвате по предназначение!