Коя е перфектната половинка за всяка зодия?

Предпочитанията на всеки от нас са много различни
24 яну 2019 23:00, Михаела Лазарова
6
Коя е перфектната половинка за всяка зодия?
Снимка: istock

Всеки човек търси различни качества у своите партньори според потребностите си. Предпочитанията на всеки от нас са различни и до голяма степен са продиктувани от нашата зодия. Ето от какъв партньор се нуждае всеки зодиакален знак. Коя е перфектната половинка за всяка от 12-те зодии?

Овен

Идеалният партньор за Овена е човек, с когото може да се забавлява безкрайно. Овните умеят да намират забавната страна във всяко нещо, което правят – от пазаруването в магазина, до излизането на бар с приятели или дори гледането на телевизия на дивана вкъщи. Затова им трябва половинка, която да намира забавната страна на живота заедно с тях.

Партньорът на Овена трябва да е игрив, енергичен, да има чувство за хумор и да приема непредсказуемостта положително. Приключенски настроените хора винаги са предпочитани за брачни партньори от Овните.

Телец

Онова, което Телците търсят в човека до себе си е съчетание от непоколебимост и същевременно лесен характер. Те се затрудняват да съжителстват със силно изявени личности, които не мелят брашно така лесно с който и да е. Телците се нуждаят от партньор, който лесно да се пуска по течението, но и който да доказва всеки ден любовта си.

Перфектната половинка за Телците е човек, който показва привързаността и обичта си до безкрайност по вербален и физически начин. Той трябва да е зрял и уравновесен, да може да приема ината и упорството на Телеца без да го съди.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Пък ти да лежиш цял ден ,да гледаш мачовете и да викаш ; -Жена,дай още една бира!Успех!Бая будала трябва да е хахах.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми моята подходяща половинка е здрава, богата, красива, работлива, влюбена в мен, готова да гледа деца и да работи, да ми обръща внимание.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм зодия моноблок и подходящата зодия за мен е клозетна тръба.
3
4
 
4
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Зодия Михаела е за мен.
2
5
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Няма любов, всичко вече е за пари. Плащаш си по 100 лева на час и това е...
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.. и като взех лопатата .. и като почнах да ломя наред, бате...