Зодиите през 2019: Любовни съвети за всеки знак

Какво е добре да следват знаците
24 яну 2019 13:13, Ивета Иванова
4
Зодиите през 2019: Любовни съвети за всеки знак
Снимка: Pexels

2019 година може да ви донесе повече късмет в любовта, ако спазвате някои основни неща. Ето и какви са съветите на астролога Синди Маккийн, описани в Elite Daily.

Овен
 
Бъдете по-търпеливи. Импулсивните решения могат да са погрешни, дайте повече време на нещата да се развият.
 
Телец
 
Останете все така лоялни към партньора и уверени в себе си. Но не бъдете толкова инатливи, не се гневете - понякога и другите са прави.
 
Близнаци
 
Пазете личните неща за себе си. Не разказвайте интимни подробности на другите, не клюкарствайте. Партньорът трябва да знае, че може да ви се довери.
 
Рак
 
Чувствителността е ваша запазена марка и ви прави по-добри и красиви, но трябва да не ви владее постоянно. Не се привързвайте прекалено бързо и имайте едно наум за хората около вас.
 
Лъв
 
Обичате силно, но егото ви е огромно. Помнете, че не винаги става дума за вас и светът не се върти само около вас. Обърнете повече внимание на половинката.

Дева
 
Бъдете по-отворени към света. Понякога сте прекалено подозрителни, дори към близки хора, което саботира отношенията и връзките.
 
Везни
 
Сладки и нежни сте, копнеете за любов. Но понякога се глезите прекалено много и искате някой постоянно да ви глези. И вие трябва да правите такива жестове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари