Везни, Риби, кои са най-лежерните зодии?

Като цяло това са зодиите, които нямат нужда от излишна драма
26 яну 2019 23:00, Теодора Драгоева
13
Везни, Риби, кои са най-лежерните зодии?
Pixabay

В предишна статия ви описахме, кои са зодиите, които са склонни да изглеждат най-напрегнати, особено при ново запознанство. Зодиите, които са склонни да си причиняват допълнителен стрес в живота.

Този път ще обърнем внимание на 3-те зодии, които са с най-спокоен и лежерен темперамент. Представителите на тези знаци рядко реагират остро или прибързано на нещата или на събитията около себе си.
 
Те имат приятно, балансирано поведение и излъчване. Като цяло това са зодиите, които нямат нужда от излишна драма в живота си. Те предпочитат да действат тактично, кротко и сговорчиво. Тези зодии остават хладнокръвни дори в потенциално нестабилните ситуации.
 
Ето и кои са те:
 
1. Везни
 
Везните винаги се опитват да не реагират на момента, защото не искат да влошат нещата с неподходяща или не добре обмислена реплика или действие. По принцип представителите на тази зодия мразят конфликтите от дъното на душата си. Те никога не влошават сложните ситуации, а по-скоро търсят тяхното решение. Везните обичат да се наслаждават на простите удоволствия в живота и се опитват да търсят доброто във всичко около себе си. Те търсят хармония в живота си и не си усложняват житейския път с излишен негативизъм.
 
2. Риби
 
Хората, родени под знака на Риби, по принцип избягват да се претоварват с отрицателни емоции и/или излишно напрежение. Тези хора винаги са нащрек да не би нещо и/или някой да изчерпа енергията им. Те интуитивно знаят какво би им причинило стрес и бягат надалеч от него. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости.
5
0
 
6
 
! Отговори
Toi преди 5 години
Istinata e tova za veznataaa
4
0
 
4
 
! Отговори
Pisces преди 5 години
Не всички риби са такива. Каешто пишете статии за зодиите, погледнете и другите планети около слънцето. Доста неясна информация! Не сте риби и не знаете какво е. Ако имат Луна в скорпион са доста директни и не избягват конфортация. Жалко
3
16
 
13
 
! Отговори
ЪхЪ преди 5 години
Везните не реагират на момента, защото не им теква какво да направят, мислят бавно, на затова пък са подли и двулични. Днес говорят едно, утре друго, накрая правят трето. По-подла зодия от Везни няма!
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Замениха със звездички синоним на думата "***".Защо не прикачат към сайта списък на думите, които не е желателно да се употребяват и да се ангажират да го актуализират само веднъж месечно - например на първо число, за да знаем кога да се осведомяваме за нови забрани. :(
1
10
 
9
 
! Отговори
Най-мързеливиятЧовек преди 5 години
когото познавам, е хубаво момче от зодия "Риби". Вярно е и това, че всячески се опитва да избегне конфликтните ситуации.Умен е, но е изключително мързелив. Успя да завърши висше благодарение на това, че има изключителна памет. Запомня какво е слушал по време на лекции, но не си дава зор да учи у дома.Когато има вероятност да стане някакъв скандал, ако не може да го предотврати, прави всичко възможно да се измъкне като ***. Вкл. и "ще се върна ей сега, отивам до WC" и се измъква, не се връща