3 двойки зодии, които трябва да си дадат шанс в любовта

Изглеждат несъвместими, но понякога противоположностите се привличат
27 яну 2019 10:30, Ивета Иванова
16
3 двойки зодии, които трябва да си дадат шанс в любовта
Снимка: Pexels

Изглеждат несъвместими според астрологията, но понякога противоположностите се привличат и връзката между тези двойки зодии може да потръгне. Ето кои са те. 

Овен и Риби
 
Много различни като личности. Овните са огнени знаци - действат, открити са, бързо се ядосват и може да обидят Рибите. Рибите са воден знак, много нежни, мили, чувствителни. Овните ще ги ранят. Рибите предпочитат да чакат, Овните взимат това, което пожелаят. Но в крайна сметка може да си паснат.
Трябва да се опознаят по-добре. Овните обичат да са независими, а Рибите също често живеят в свой свят и ще осигурят свобода на Овните. Овните пък ще разберат, когато Рибите потънат в своите фантазии и са мълчаливи няколко дни, тогава огнените знаци пък ще си починат. Рибите са креативни, ще измислят планове, свежи идеи, а Овните ще се заемат с реализацията.
 
Близнаци и Рак
 
Близнаците са като деца - весели, диви, безгрижни, понякога се държат нелепо. Ракът пък е като родител - грижи се за дома, за хората в него, обича да си стои вкъщи, закриля близките. Но двете зодии могат да създадат успешен брачен съюз. И двата знака често си менят настроенията, така че ще се разбират, когато ту са щастливи, ту заядливи.
Много хора се дразнят на това, че Близнаците имат две лица и че се държат детински, но за стабилните Раци това можа да е чаровно. Раците ще опитат да успокоят Близнаците, да им помогнат, ще се радват на детската радост на Близнаците. А Близнаците винаги защитават близките, което ще се хареса на Раците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотално неподходящи двойки.
2
4
 
3
 
! Отговори
Булшет преди 5 години
Простия. Научете малко астрологията и тогава говорете за зодии. В любовта не играе само зодията, а Венера и луната . Булшет
1
2
 
17
 
! Отговори
портал клик клик преди 5 години
Абе вие сайт ли сте или портал за препратки, една читава статия нямате. Все започва нещо и по средата "ако искате да прочетете целия материал ...". Точки ли посещения лк генерирате каква точно ви е играта...